Inlägg från: Bruden2007? |Visa alla inlägg
  • Bruden2007?

    Malmö-Lund brudar 2007

    Låg det där jag sa eller? Caféet alltså...

    Har förresten varit och kollat på klänning idag med min tärna. Hittade min drömklänning för 8300:-!! Lite mycket men vill verkligen ha den. Så nu måste jag dra med dig mamma dit och höra vad hon tycker också, vill ha mer än en åsikt. Men den klänningen var verkligen JAG!!

  • Bruden2007?

    Pratade precis med mamma nu och enda dagen hon kunde följa med och titta på klänningen var på onsdag. Så nu vet jag inte om jag hinner komma till fikan klockan 18. Kan tänka mig att vi kommer ner till stan vid 17-tiden och sen måste jag köra henne tillbaka hem till oss igen för hon är från Lund och hittar inte alls i Malmö.
    Men vi får se, kanske kommer jag lite senare, annars får jag följa med nästa gång (snart)

  • Bruden2007?

    Junibrud: Har tyvärr ingen bild på klänningen men ska försöka hitta en liknande bild någonstans.

  • Bruden2007?

    Junibrud, den var jättefin! Provade faktiskt något liknande idag

    Nästa års kollektioner kommer in i nov-dec, frågan är om man ska vänta tills dess eller om man ska slå till. Jag känner ju verkligen att jag har hittat min drömklänning nu! Aaaaaaa, svårt val!!

  • Bruden2007?

    Skånebrud och junibrud, ni har så rätt! Jag provade först en klänning som jag trodde var min "typ", men det var den absolut inte när den väl kom på. Valde en helt annan än de jag har sparat på datorn och sett i tidningar osv.

    Visst hade jag kunnat ta med mamma, men hon vill nog hem och laga middag tror jag. Hon brukar vara så trött när hon jobbat hela dagen.

    Men ni får gärna bestämma en dag nu snart igen, för jag måste ju träffa er alla!

  • Bruden2007?

    Hoppas ni har det trevligt på fikan!

    Nu har jag köpt min klänning!!!!! Eller min mamma har köpt den. Hade med henne idag och hon sa att hon skulle betala den. Är så nöjd med den, den kändes helt rätt!!

  • Bruden2007?

    Jag hänger helt klart med och fikar, är avis på er som redan träffats. Men jag fick ju en klänning som tröst...
    Jag tror att jag kan båda dagarna, måste kolla med sambon först så inte han har något planerat. Vill INTE ha med mig mina två busiga flickor!

  • Bruden2007?

    Jag har kollat i de vanligaste tror jag, Palm design, Cinderella, Romantica och en annan, kommer inte ihåg vad den heter, ligger på Östra Förstadsgatan i alla fall. Klänningen hittade jag på Cinderella, hade hört dåligt om dem, att de skulle vara otrevliga osv. Men mot mig var de jättegulliga, fick en fin sjal som matchade klänningen, värd 300:- på köpet och ett vitt och blått strumpeband också på köpet. Så jag har bara gott att säga om dem!
    Men jag har också provat många och denna var den enda jag fastnade för, så varför ska man inte ta den då?

  • Bruden2007?

    Åh, den 24 oktober kan inte jag, då har vi personalkonferens mellan 17,30-20,30. Så typsikt. Men den 15 kan jag, men det är länge tills dess...

  • Bruden2007?

    Den 25 oktober hade jag kunnat, men då var det några andra som inte kunde, eller?

  • Bruden2007?

    Junibrud, vi tänkte också åka in till Lund på söndag. Skulle varit kul att gå på mässan, den i Malmö skulle vara i februari tror jag. Mmmm, det är trist att jag inte kan den 24, men våra kvällskonferenser är obligatoriska, tyvärr.
    Ni skulle inte kunna tänka er att ta den 23 istället? Bara för att klydda till det ännu mer...

  • Bruden2007?

    Kommer den 15/11 kl 17.30:

    Skånebrud 070707
    Wichy
    Bruden2007

  • Bruden2007?

    Välkommen hit, Ellie26!

    Ni får se till och ta med inbjudningkorten igen den 15 november så att jag får se dem. Är jättenyfiken!
    Längtar tills jag får träffa er alla, så synd att jag inte kan på tisdag, men jag tror inte chefen hade blivit så glad om jag sagt att jag inte kunde komma på mötet pga en fikaträff med bröllopstokiga blivande brudar...hihi...

  • Bruden2007?

    Koalasara, du kopierar adressen i fältet där uppe och klistrar in den i denna rutan du skriver i.

    Hoppas ni hade det trevligt på fikan förresten! Inget ska få komma i vägen nästa träff, för då ska jag med!!

    Sov gott!

  • Bruden2007?

    Välkommen hit, Victoria80!

    Jag längtar verkligen tills jag får träffa er alla, det ska bli jättekul!

    Tänkte på en sak innan, hur många av oss här inne har barn?
    Själv har jag två flickor, 1 år och 4 år gamla.

  • Bruden2007?

    Här är jag...

    Men det är ganska lugnt här inne just nu, ni har väl inte blåst bort i stormen??

  • Bruden2007?

    mw1: jag fick inte upp någon bild när jag klickade på länken. Dock en massa småbilder i vänster kant. Men din klänning är säkert fin, hoppas att det blir din drömklänning när du varit hos sömmerskan.

    På tisdag ska vi träffa han som ska laga maten till vår bröllopsfest. Så ni får höra på onsdag på fikan vad vi bestämt oss för. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha för något. Förrätt vill jag ha Toast Skagen eller något liknande. Älskar räkor... Sen vet jag inte så mycket mer, men han hjälper oss och kommer med förslag.

    Vet inte om vi pratat om det tidigare, men ska ni andra ha både dessert och tårta? Jag tvekar lite, sambons föräldrar var på bröllop förra helgen och de hade både och, och det var nästa ingen som åt tårta, alla var så mätta.

  • Bruden2007?

    Holstan, ja det var på Söderslätt vi ska ha. Just det, jag hade glömt att ni också skulle ha det där. Då är ni helgen innan oss, förstör nu inte stället... Han sa att det var bäst att bestämma menyn innan jul och allt sånt, för sen går tiden så fort. Så kan man koncentrera sig på annat istället.

    Junibrud, vi tar nog också både dessert och tårta. Som du säger, så räcker det med en lättare dessert ju.

    Kommer kl 17.30 061115 på Coffehouse by George på södergatan:

    Skånebrud 070707
    Junibrud 07
    Bruden2007

    Blir det 18 eller 17,30? Mig spelar det ingen roll, tänkte bara om vi skulle vänta in Skånebruden.

  • Bruden2007?

    Holstan, verkar er fotograf bra? Var inne på hennes sida och kollade och det var jättefina bilder. Och relativt billiga också, en heldag för 7000:- och album för 2795:-. Helt okej tycker jag. Ska maila henne också tror jag.

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007