• Holstan

    Malmö-Lund brudar 2007

    Hej

    Nu blev jag nervös över fotograf det har jag inte börjat ringa runt om, men vi va intresserade av Daniel Rix och han kanske blir upptagen nu av dig skånebrud070707, för vi gifter oss samma datum, vi är intresserad även av hon Caroline, de verkar jobba lite på samma vis.

    Bruden 2007: Vi ska ha vår bröllopsfest på Söderslätts den 7 juli, då ska vi kanske ha helgerna efter varandra. Jag tycker där verkar super, tyckte först lokalen va lite sliten men de kan man bara smycka till. Jan nämnde även om en konditor från Trelleborg som gjorde bröllopstårtor hon tog 19kr/biten. Hoppas ni tycker om lokalen...Lycka till

    //HOlstan

  • Holstan

    Junibrud07: Caroline tar 3700kr för 8st 15*21 bilder sen tar hon 1300 kr för att vara med vid kyrkan och vigseln. Du får alla bilder på CD, vilket jag tycker är superbra. Tänkte gå till hennes studio i veckan och titta på fler bilder och prata lite med henne.

    Holstan

  • Holstan

    Tänkte höra hur många det är som har börjat att titta på klänningar, då menar jag att ha varit och provat i affär? Jag hade lite planer på att först gå ut efter nyår. Men det är kanske lite sen, hur gör ni andra?

    //Holstan

  • Holstan

    Ett tips på 3 rätters om man vill ha tårta men inte ha dubbelt upp med dessert och tårta är att istället för desserten är att ha en liten ost tallrik, med 3-4 sorters ost och lite fikon marmelad. Vi ska ha det, men vi ÄLSKAR ost så det passar bra för oss. Sen ville jag ha tårta tyckte det tillhörde. Men alla gör vilket som passar dem.

    //Holstan

  • Holstan

    Hej
    Bruden2007
    Va de på Söderslätts bygdegård ni skulle ha festen? Vi ska själva ha den där 7 juli. Jag undrade just när man skulle ringa han och bestäma om menyn. Kanske snart är tid med det. Jag har ingen aning alls vad vi vill ha.
    Nu har vi bokat fotograf också det blev Linda Christensen gör jättebra bilder. www.lindafoto.com
    Så nu känns det som man kommit en bit på vägen.
    //Holstan

  • Holstan

    Bruden2007:
    Hon verkar jättebra och vi ska ha henne under vigseln och sen åker vi iväg och tar bilder. Min son och brorsdotter ska vara brudnäbbar och då sa hon att först tar vi bilder med dem, sen får de åka sen tar vi ihop m tärna och bestman och sen åker dem så vi är själva i slutet, tyckte det lät som en bra ide. Vi ska betala 3400 för allt, tyckte de va ett jättebra pris.

    //holstan

  • Holstan

    Bruden 2007:

    Har ni varit och pratat med han som ska göra er mat? Är så nyfiken. Vi har ingen ide alls vad vi vill ha. Vi vill helst inte ha oxfile el fläskfile, vill ha något annat skoj. Tänkte ringa han snart och bestämma en dag då vi kan komma dit.

    //Holstan

  • Holstan

    Wichy:
    Jag var uppe i Stockholm i lördags och provade klänningar på KIK, hon frågade om det va jag som hade ringt, då måste de ha varit du som ringde. Vilken klänning ska du prova, jag provade en 2-delad som jag älskade, så det komme nog bli den. Dubbel kolla igen innan du åker upp om det fortfarande har din storlek, dör under den tiden jag va där inne som va det två som köpte samma top. Det är den som har band i midjan. De va jätte tevliga de som jobbade. Lycka till
    //Holstan

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007