• Wichy

    Malmö-Lund brudar 2007

    Hej alla Malmö brudar!:)

    Jag skulle också gärna vilja komma och
    fika, ska gifta mig i september 2007. Är nyinflyttad i Malmö och behöver lite nya vänner! Blev det Coffehouse by George på Storgatans galleria 11/10 kl 18?

  • Wichy

    Undrar också hur vi ska känna igen varandra, är det någon som har något förslag? Blir lite osäker på var denna galleria ligger, mina arbetskollegor känner inte till den, och jag hittar ju inge vidare... om någon kunde förklara vägen blir jag jätteglad!

  • Wichy

    Japp, jag kommer! :D
    Ska leta efter dig Skånebrud 070707
    Ska bli jättetrevligt! Vet var det ligger nu också...

  • Wichy

    Jag tänkte hyra min klänning, är det någon annan av er som ska det? Någon som vet hur lång tid innan man kan boka?

    Bruden2007?, jag tycker att du ska slå till! En drömklänning är en drömklänning och kännér man så är det inget att tveka på, du kommer att ångra dig när du sedan ska försöka få tag på något liknande fast billigare. Det är förhoppningsvis bara denna gången du gifter dig och då ska man inte kompromissa vad det gäller de viktigaste detaljerna. Det finns säkert annat du kan göra lite mera "budget" för att kunna ha råd att köpa din drömmklänning.:)

  • Wichy

    Hej alla brudar!

    Tack för senast det var jättetrevligt!
    Jag kan både 1 november och 15 november, vilket datum av dessa tar vi tycker ni?

    Det var så trevligt att jag kan tänka mig att träffas båda dagarna faktiskt:D

  • Wichy

    Kan givetvis inte den 25 oktober(bara för att krångla), men alla andra dagar... om det skulle passa med tex den
    24 oktober + 15 november för er andra skulle jag bli jätteglad!:)Kan vara svårt att alltid vara med på alla träffar men man vill ju inte missa något nu i början när vi håller på att lära känna varandra.
    Vad säger ni?

  • Wichy

    Jag kommer båda dagarna!:D
    Hoppas att ni andra gör det också!

  • Wichy

    Jag har invigning på jobbet den 23, och den slutar inte förrens vid 21 tiden. Eftersom det verkar vara svårt att enas runt detta datum kanske vi bara ska ta den 15 november sålänge, då verkar ju alla kunna....:)

  • Wichy

    Skånebrud 070707, han tyckte att det var ganska kul men vi har inte pratat så mycket mera om det. Jag bara nämnde det när jag kom hem från våran träff. Däremot tog jag beslutet igår att jag nog struntar i bröllopstårtan... alltså vi kommer att ha 3-rättersmeny med dessert och kaffe, och på alla bröllop jag har varit på drar middagen ut på tiden, vilket innebär att tårtan måste ut fort som fn efter att middagen är slut (ca 23,30) och folk precis har mumsat dessert= ingen äter tårtan... vad tycker ni andra?

  • Wichy

    Hej!

    Tack för senast! Ja Junibrud 07, det var precis den affären jag menade, vilket paradis!! Kostar nog därefter...

    Jag har nu fått eld i baken och börjat titta på fotografer. Fått en offert på 1200:- för foto före/efter vigseln i ca 1-2 timmar. 400:- för under vigseln samt utanför kyrkan och sedan 300:-/timmen för festen. Sedan tillkommer album för ca 2500:- och uppåt. Detta skulle innebära ca 6500-7000 kr totalt. Vad tycker ni? är detta rimligt?

    Väntar på ytterligare en offert så att jag har lite att jämföra med, men denna fotografen har en annan fotograf rekommenderat.

    Ser redan fram emot nästa fika!

  • Wichy

    Hej alla!
    Ska bli jätteroligt att träffas igen!

    Kommer kl 17.30 061115 på Coffehouse by George på södergatan:

    Skånebrud 070707
    Junibrud 07
    Bruden2007
    Wichy

    Vi väntar på dig Skånebrud 070707, trist med toastmadame, men se det som så att det är bättre att de tackar nej, än att de tackar ja och sedan gör en halvhjärtad insats! Kram Wichy

  • Wichy

    AnnaElefant
    Jag tyckte att ringarna var jättefina, men om jag får tycka något skulle det nog vara väldigt fint med ringen "close together" (på samma hemsida)till den ringen du har. :)Den går att få kupad mm så att den passar din, den på bilden är lite kantig. Gillar du inte den hade jag tagit den klassiska med stenen uppepå, jag tror att man måste ha lite kantigare ring för att få effekt av den andra, och vad jag minns var väl din förlovningsring bred och lite rundad precis som min.
    Jag är ju lite "glamour" så det är ju inte säkert att vi gillar samma saker...:)

    Kram Wichy

    Skånebrud 070707
    Ska bli jättekul att prova klänningar!

  • Wichy

    Hej!
    Tack för senast Skånebrud 070707 och AnnaElefant! Jag är sååå nöjd med det tvådelade jag provade. Ska upp till Stockholm snart, jag har ringt till butiken där och de har alla storlekar hemma så jag kan prova igen! Skånebrud, var du på Fashion City? Kram på er!

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007