• Koalasara

    Malmö-Lund brudar 2007

    Det där med fika låter mysigt! Även jag gifter mig 070707, så i så fall blir vi en till i det fikagänget. Inte säkert jag kan, men ska se vad jag kan göra. Om jag hänger på, vore det bra att veta hur man ska känna igen er andra och om vi ska ses inne eller ute. Själv har jag inget att visa upp än, men eftersom det är många av er som gifter liksom jag gifter sig nästa sommar, vore det kul att kunna inspirera varandra ändå så gott det går, eller hur? Får se om jag kan imorgon, annars får det bli en annan gång.

  • Koalasara

    Ledsen, men jag kan inte komma ikväll ändå. Jag trodde jag hade blivit av med min hosta, men ack nej. Hostar som attans igen. Orkar därför tyvärr inte idag. kanske en annan gång? Hoppas!
    ha det så kul, trevligt och lärorikt ikväll! Kanske får vi andra ta del av era diskussioner och framsteg el ev "baksteg" sedan?

    Är såå kul att läsa hur det går för andra och få tips. Speciellt bilder i alla dess former är jag glad för. Mer sådant! Jag sparar alla möjliga länkar i favoriter och sparar massor av bilder jag kan tänkas ha nytta av. Vet inte hur många olika sorters brudbuketter jag har bilder på. jag ändrar idè om smak på färg och utseende hela tiden, kan därför aldrig bestämma färgtema. Vilket dilemma, det som kallas I-lands problem, eller?

    Fortsätt inspirera varandra! Hoppas jag har något att komma med om några veckor eller så.

    Nu måste jag vila och kurera mig.

  • Koalasara

    ok, jag testar att lägga in en länk på mina bilder på brudbuketter jag har sparat. Får se om det går....

    C:\Documents and Settings\Mikael Persson\Mina dokument\Mina bilder\Brudbuketter

  • Koalasara

    gick tydligen inte alls bra med att lägga in filen. Hur gör jag? Hjälp mig. Här kan man inte bifoga filer, eller? Då hade det inte varit något problem. nu har jag dem i en egen mapp i mina bilder. Hur får jag dem hit???

  • Koalasara

    C:\Documents and Settings\Mikael Persson\Skrivbord\Brudbuketter

    Nu då?

  • Koalasara

    Jag ger upp, tills någon kan hjälpa mig. Blir visst bara fel. Varför?

  • Koalasara

    Bruden2007?...
    Jag gjorde så som du skrev, redan innan du hann skriva, men det fungerade tydligen inte ändå tråkigt nog. Vore ju kul att kunna dela med sig med något, som kanske kan inspirera någon.

  • Koalasara

    C:\Documents and Settings\Mikael Persson\Skrivbord\Brudbuketter

    denna då?

  • Koalasara

    Nej,
    nu har jag tråkat ut er alla med mina försök. Jag ger upp, åtminstone för ett tag.

  • Koalasara

    Ojdå, var det så illa. Förlåt då Korall och alla andra att jag inte är så datorkunning. Skönt dock att veta att jag tydligen inte var ensam om att inte veta att det inte gick att kopiera de filerna. Det var verkligen inte min vilja att försöka sprida virus, det hoppas jag ni förstår. Så snälla Korall, var lite förstående och inte så hård.

    Jag har inte kvar adresserna på varifrån jag fick blommorna. Har ju plockat dem lite varifrån som helst, såväl andras bröllopsfoton som legat här och välkända sidor som tex svart brud, bernzons blomsterhandel mfl. Därför blir det svårt att precisera varifrån fotona kommer. kanske kan jag istället göra en hemsida av något slag en vacker dag och lägga in tipsbilder där istället, så som alla andra gör?

    Hur går ni andra tillväga för att göra privata bröllopssidor, som man själv kan uppdatera hela tiden? Tacksam för förslag på olika sidor och sätt att gå tillväga på. Är ju som sagt tydligen inte så datorkunnig.

  • Koalasara

    Jag lägger till mig på 070707, en av alla i mängden.

    2007
    3 februari - sogaard
    28 april - Alexia
    ? maj - Flinga
    2 juni - Junibrud 07
    16 juni - Annaelefant (var det väl)
    7 juli - Skånebrud 070707, Holstan, mw1, Victoria80, Ellie26, Koalasara
    14 juli - Bruden2007?
    1 sept - Wichy (är det väl...)
    ? oktober - jaja

  • Koalasara

    Jag undrar vad alla har för färgtema. Det är såå svårt att bestämma sig tycker jag. Jag trodde att jag äntligen bestämt mig för vinrött, med inslag av beige, som tex Vendelarosor tillsammans med vinröda rosor i brudbuketten. Men nu är jag tveksam. Vinrött finns ju massor i butikerna nu, men då betraktas det som en julfärg och det är det sista jag vill att det ska göra, eftersom jag gifter mig på sommaren. Blir kanske för mörkt och tråkigt? Jag tycker det är jättesnyggt med lila och rosa i buketter, men de färgerna är liksom inte jag. Hjälp mig. Måste välja tema snart, så man kan gå vidare. Tips? Vad har ni andra som gifter er på sommaren? Tacksam för tips och gärna bilder på blommor, inbjudningar m.m, om ni har det!

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007