• korall

    Malmö-Lund brudar 2007

    Hej hej!

    Kikar in lite jag med. Skånebrud070707, skriv o berätta om tårtprovningen sen! *nyfiken*

  • korall

    Ursäkta att jag hoppar in i er tråd, men måste förtydliga en sak. Det går inte att kopiera in en adress till filer som ligger på en hårddisk, utan endast när de ligger på internet! Filerna som du, Koalasara, har på din dator kan inte andra öppna med hjälp av det du angav ovan. för att någon ska komma åt det du sparat, måste den "hacka" sig in på din dator. Det är det som kallas virus! Och det vill vi inte ha =)

    Det du kan göra är att spara adresser till de hemsidor du hittar bilderna på, och sedan lägga upp de adresserna så kan andra titta.

  • korall

    Alltså det är därför vi har internet, det är som en gigantisk hårddisk som man alltid kan hämta hem information ifrån oavsett vart man befinner sig.

  • korall

    Koalasara: Nej jag menar inte att du hade för avsikt att sprida virus, utan att om jag (rent hypotetiskt) skulle hämta hem filer från din dator måste hacka mig in med hjälp av virus, för att komma åt dem. Nu håller varken jag eller andra (hoppas jag) på detta forum på att sprida virus, utan det är endast en förklaring till hur det går till. Ursäkta om jag verkade hård, inte alls min mening!

    Ang bröllopshemsidor så kan man skaffa sig en gratis via weddingannouncer.com (finns nån tråd ang det), där kan du lägga upp bilderna och sedan lägga ut adressen så kan andra titta! Sen finns det något som heter just brollopshemsida.com, men då kostar det en slant har jag för mig.

    Lycka till och ursäkta om jag verkade grinig!

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007