• sogaard

    Malmö-Lund brudar 2007

    Hallå.
    Ska också gifta mig 3 feb - 07. Är i full sving redan och inbjudningskorten är snart på väg. Vi gifter oss i Vellinge och min man är dansk så det blir blandade danska och svenska traditioner... Har hittat min klänning här i Vellinge på Hot Couture som jag varmt kan rekomendera om ni inte hittat någon ännu!!

  • sogaard

    Bruden 07?

    Cecilia som har hot couture har en hemsida, gå in där. hotcouture.se är adressen, där ser du också hennes öppet tider. Cinderella i malmö är något av det värsta jag varit med om, dom har säkert fina klänningar men till den dåliga servicen så lägger jag hellre pengar någon annan stans.

  • sogaard

    Priserna är allt från ca 4000 och uppåt, den jag ska ha kostar 5200 kr, prövade även dyrare men denna satt bäst - räkna mellan 5-6 000 kr.

    Vi ska ha en dansk toasmaster och en svensk toastmadamme. Jätte bra ide sedan får man räkna med att alla ändå inte förstår allt.

  • sogaard

    Ja gör absolut det! Den Cecilia tog fram till mig först hade jag inte höga tankar om men DEN satt som den skulle!! Och den var också billigast.... me like.

  • sogaard

    Vi har bokat Söderslätts Bygdegård. Jag tyckte om lokalen, priset är ca 350-400 kr / pers och det är med mat servering etc. Tårta och drickevarer står man för själv. Vill du ha dyrare eller något speciellt kött så betalar du självklart lite mer.

  • sogaard

    Känner inte till hur det är på gästis i Vellinge, vi är ganska nyinflyttade här ( 1½ år). Hantverkar gården finns ju också, men jag tyckte inte om pelaren som fanns mitt i lokalen samt att det såg lite litet ut för 60 pers, men med mindre sällskap var den jätte fin.
    Vi har också troligast lite uppträdanden då vi har anknytning till Wallmans och tycker därför att scenen som finns på S.Bygdegård blir kanon.

  • sogaard

    Ja, egen dricka och tårta. Dvs tyskland here we come. Behöver heller inte gå hem kl 01.00 som många lokaler har.
    Gården ligger på väg mot Trelleborg, ca 5-7 min från Vellinge. När motorvägen tar slut så kommer landsväg. Först kommer en svart vit skylt med hundpensionat och sedan några hundra meter längre ner kommer skyltem med bygdegård.

  • sogaard

    Jag har tagit bilder när vi var där, kan skicka dom om du skriver din mail adress. MEN jag är nyligen blivit 2 barns mamma så jag kan inte säga exakt när jag skickar dom....

    Konstig fråga - men hur gamla är ni som ska gifta er, vi har varit förlovade i 6 år och har äntligen fått fingrarna ut nu.
    Är själv -77

  • sogaard

    Bruden 07.
    Kul jag har också 2 tjejer. En på 2år och en drygt 4 mån. Skriv din mail adress om du vill ha bilder från söderslätts bygdegård. Ska försöka skicka det innan helgen är över, men du vet kanske själv hur det är med två krut ungar runt fötterna....

  • sogaard

    Priset är 350 och vill man ha lite finare kött eller en speciell jätte exklusiv meny så skulle det läggas till lite. Allt förutom dricka alkohol el ej, tårta, pynt, musik, ingår ej i priset.
    Skickar bilder till dig.

  • sogaard

    Inte för att blanda mig men vi kollar också fotograf.... Något jag tycker är viktigt förutom att bilderna blir bra är att jag vill behålla negativen! Det är inte många som tillåter det, har fått höra att hon Caroline Jacobsen tillåter det, annars kan det bli väldigt dyrt i längden...

  • sogaard

    Bruden -07

    Nej nattmat ingår ej i priset men det var heller inte dyrt. Skickar bilder till dig ikväll.

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007