• chihiro

    Yngre blivande brudar...? (-25)

    wee.. tänka sig att man inte är ensam ;) här har du ett par som båda kommer vara under 25 när vigseln äger rum =)

  • chihiro

    ojsan glömde säga att vi är först ut i bekantskapskretsen. Med det mesta, vi var först att flytta ihop, de enda som har fått barn och nu först med giftemål.

  • chihiro

    just ja, jag är 22 nu (blir 23 i okt) och sambon är 23 (blir 24 i nov) och vi ska gifta oss 25 augusti 2007. Om vi får tag på någon lokal till dess. Men det hoppas jag =) Vi ska ha borgerlig vigsel så det är inte nog med att man är först ut (sist jag va på bröllop va jag 4år) vi måste verkligen hitta på allt själva utan att egentligen ha några erfarenheter av vad som blir bra och inte.

  • chihiro

    Vi har anlitat en bröllopskordinator (boomerang wedding)som håller på att hjälpa oss med lokal just nu =) Vi har tittat ut ringar som vi vill ha, jag har beställt brudklänning från ebay (så spännande). Sen har vi inte kommit så mycket längre än så. Tänkte snart börja knåpa med inbjudningar. Men vi har ju ett år kvar så det är ju inte jätte bråttom med nått förutom lokalen.

  • chihiro

    riddersviksgård verkar oerhört bra..tyvärr är det fullbokat hela nästa augusti. Jag är faktiskt oerhört nöjd med vår kooridnator Just för att vi verkligen kan välja exakt vad vi vill ha hjälp med och dom bara vägleder och kommer med förslag. Hade nästan börjat ge upp att hitta någon lokal där man kan ha både fest och vigsel i sthlm så det känns bra att få hjälp av någon som har koll på vad som finns =)

  • chihiro

    Fröken Inga
    Det lät som att det kommer bli ett otroligt mysigt bröllop =))

  • chihiro

    vi har haft super tur vi..Min sambo fick för två år sen veta (av sin super rika mormor) att alla barnbarnen skulle få 5000:-/mån tills dom fått 100 000:- var...Och sambon resonerade som så att eftersom pengarna legat på ett konto han inte använder så är det som att han aldrig har haft dom och därför så ska vi använda dom. Plus att det blir som att hans mormor betalar bröllopet ;) Vi tänkte dock försöka hålla budgeten så låg vi kan för att spara resten av pengarna till att köpa en bil. så så gör vi.

  • chihiro

    Jag tänker göra en secret box Förmodligen så blir det så att en av mina vänner (som är en fd modell) ska fota mig och sen har jag en annan kompis som är superduktig på att redigera som får fixa bilderna och sen är det bara skicka dom till pixaco så får man dom utskrivna super billigt annars rekommenderar jag att ni som vill komma billigt undan letar fotografer på modellbilder.se de flesta där är intresserade av tfp (time for print) dvs man gör en fotosession för bådas skull. Fotografen får träna (kanske använda bilderna i sin portfölj) och modellen får sina bilder tagna och redigerade.

  • chihiro

    ojoj nu börjar det bli många här =) vad sägs om att strukturera upp oss lite med en lista ??
    vigsel
    Chihiro 23år, sthlm 25 aug 2007

    fyll gärna på =)

  • chihiro

    Stora A

    Nästa vecka kan nog mycket väl funka (förutom tisdag) =) Men var och när beror lite på om jag kan el inte, har nämligen en 8månaders att ta hänsyn till ;) Så är det dagtid behöver det vara nått ställe där hon kan vara med och annars em/kväll. När kan du?
    Några fler som vill följa med o fika el nått??

Svar på tråden Yngre blivande brudar...? (-25)