• MIB
    Äldre 8 Sep 22:42
    4255 visningar
    27 svar
    27
    4255

    Bröllopsmässa?

    Apropå bröllopsmässa på Nordgården, så har jag hört att det blir en bröllopsmässa på Festvåningen i Odd Fellowhuset sönd 15/10. Var där förra året och den var kanon. Vackra lokaler och många bra utställare.
    Fd.brud
  • MIB
    Äldre 8 Sep 23:15
    #0
    Jag gillade också snittarna.Var på Nordgården också förra året,och där var det ännu mindre, fast bra tyckte jag. Tror att det skulle vara 16 utställare på festvån. i Odd fellowhuset i år.Typ en från varje bransch som behövs för ett lyckat bröllop.Lokalerna räcker visst inte till fler.Tyckte ändå att man fick många bra ideer, så att man inte missar något.
  • MIB
    Äldre 9 Sep 15:00
    #0

    osse: Har en väninna som skall gifta sig i vår som mejlade och fick då en jättetrevlig affisch tillbakaskickad ang. bröllopsmässan. Ring så får Du den säkert övermejlad

  • MIB
    Äldre 23 Sep 23:18
    #0

    osse
    Såg att Festvåningen i Oddfellowhuset hade fått ut annons ang. Bröllopsmässan på sin hemsida nu.
    www.dinfestvaning.com
    Gå in och kolla, såg rätt läckert ut.

  • MIB
    Äldre 30 Sep 17:13
    #0

    Är det någon som varit på Nordgårdens mässa.Jag skulle gå med en väninna som gifter sig-07. Tyvärr så missade vi för det var tydligen 23/9. Hon jobbade och jag var bortrest.
    Skulle vilja höra hur det var. Fick man lite inspiration inför det som komma skall?
    Vårt nästa projekt är bröllopsmässan i Festvåningen i Odd Fellowhuset.
    Är det någon fler som tänkt sig dit??

  • MIB
    Äldre 3 Oct 22:44
    #0

    plings:

    Räknade på annonsen som låg på deras hemsida, det är 18 utställare. Visserligen bara en från var branch, men man får säkert lite inspiration för att gå vidare i sin planering.
    Jag "gottar" mig med min väninna som gifter sig nästa sommar.Underbart att gå och kolla, de skall ha visning av kläder också.

  • MIB
    Äldre 9 Oct 21:30
    #0

    Hallå alla blivande brudar: Nu är det bara 6 dagar kvar till bröllopsmässan i Odd Fellowhuset. Jag skall dit och "götta" mig med min väninna som gifter sig sommar 2007.Kommer Ni??

Svar på tråden Bröllopsmässa?