• w2b!

    Tvåsiffrigt! BT-träff Västerås - tråd nummer 10!!!

    Hej!
    Har inte varit inne på evigheter. Men kul att se att ni ännu håller tråden vid liv. Nu är jag gift! Har haft den mest underbara dagen och ett helt otroligt bröllop!! Lycklig nygift som önskar man fick göra det igen och igen och igen...
    Jag har inte varit på några av era träffar här i Västerås. Ni som känner varandra och träffas ofta, har ni något emot lite nytt sällskap? Skulle gärna vara med på en träff. Hör gärna av er.

  • w2b!

    Hej Gabbies!
    Tack för det, jag kommer gärna om jag kan. Jag kommer kika in här för att se när och var ni kommer att träffas. Jag har alltid svårt med barnvakt, så för mig kvittar det lika vilken dag/kväll. När jag vet när ni kommer att ha träffen kan jag planera för barnvakt. Men jag kommer gärna! Är alltid lika kul att prata bröllop och se foton etc. Roligt att ni är öppna för någon ny!!
    Hoppas att vi ses snart!

  • w2b!

    Hej!
    Roligt att höra ifrån er alla! Jag kommer gärna om jag kan.

    Måndag 25 september-Ev Junibrud2006,
    Gabbies, Billa
    Tisdag 26 september - Junibrud2006
    Onsdag 27 september - Junibrud2006
    Torsdag 28 september - Junibrud2006,Gabbies,Billa
    Fredag 29 september - Junibrud2006,Gabbies,Billa

  • w2b!

    Oj, tryckte fel!

    Hur som helst:

    Måndag 25 september- EvJunibrud2006,
    Gabbies,Billa,w2b!
    Tisdag 26 september- Junibrud2006
    Onsdag 27 september- Junibrud2006
    Torsdag 28 september-Junibrud2006,
    Gabbies,Billa,w2b!
    Fredag 29 september- Junibrud2006,
    Gabbies,Billa,w2b!

    Jag kommer som sagt gärna, var brukar ni träffas? Jag har inte någon bil så för mig är det smidigast på stan någonstans. Hur ser det ut för er andra?

    Ska bli kul att träffa er alla och byta erfarenheter och tips!

  • w2b!

    Det låter jättebra på Bill och Bob! Fredag skulle nog passa mig bäst, hur ser det ut för er? Tiden känns också bra, kanske att det blir lite senare för mig.

    Billa- vad kul! Tänk att ha allt framför dig! Ett år kvar! Det känns ju jättebra när kyrkan är bokad eller hur!? Det ska bli kul att träffas för att höra om alla planer och hur långt ni har kommit!

  • w2b!

    Hej,
    ser fram emot att träffa alla, hoppas att även de andra kan komma!
    Jag är lite besviken idag, skulle få komma och hämta albumet från fotografen, men så hade hon gått hem för dagen. Resten av veckan vet hon inte hur hon jobbar... Då har man ändå spenderat otroligt mycket pengar på fotona!! Skulle vara skönt att få hem dom, lite service tycker man ju att det skulle vara att ha öppet sent en dag i veckan iallafall..
    Blev lite gnäll, men jag blev så himla besviken, vi hade ändå bestämt idag!

  • w2b!

    Hej,
    neeej, min barnvakt har gått och blivit sjuk!!! Typiskt, jag som alltid har svårt att få, och för fredag skulle det inte vara några problem och då blir hon sjuk!!

    Jag hoppas att jag kan lösa det, för jag skulle gärna vilja träffa er! Jag hör av mig här senast fredag igen så vet jag hur det blir om jag hittar ersättning!

  • w2b!

    Hej,
    här verkar det helt omöjligt att komma iväg imorgon kväll. Tydligen har epedemin förskylning med ögoninflammation slagit till bland hela min bekantskapskrets! Och den andra familjen som brukar kunna ställa upp ibland reser bort till helgen..
    Verkar som om jag får stå över denna gång, men skulle det lösa sig med kort varsel kommer jag gärna! Annars hoppas jag på att få höra om nästa träff!!

  • w2b!

    Gabbies: tack för det, ja jag är besviken för att inte kunna komma. Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll! Nästa gång hoppas jag att jag kan komma!

Svar på tråden Tvåsiffrigt! BT-träff Västerås - tråd nummer 10!!!