• Gumsigos

    Kristianstadbrudarna

    Hej Petra va roligt att höra av dig igen! Man räknar med att varje placering är 60cm bred och våra dukar är kanske ca 30cm, så då bör väl va ca 30cm mellan varje kuvert.

    Nån som vet var man kan hitta beiga servetter? Blir det inte för mycket vitt kring tallrikarna om de står direkt på den vita duken?

  • Gumsigos

    Eruraina stackars vännen, helt ofattbart! Vad hemskt! Skickar massa bamse kramar!

  • Gumsigos

    Marie den va helt fantastisk o ja ana nada!! haha :D Hade varit ute o shopat med en kompis o trodde att vi skulle åka hem. Hade fixat Julias klänning äntligen o varsin sjal samt underkläder o strumpeband. Kvar är skjorta och plastrong och sånt till mina pågar.... Efter allt detta trodde jag att det va klart o såg framemot att åka hem o mecka i festlokalen... Trodde jag! men tjii fick hon! Det blev ögonbindel och lämnande av barn innan vi landade hos hennes mor för omklädnad till oömt.

    Efter detta blev det ännu en färd i blindo. Som landade på Laserdome o där utan att ja först såg att det va han... satt min blivande! Som de hade spökat ut honom!! I gammal kärringklänning o basker och mycket vackert till.... träningsskor!! Snacka om att ja asgarva! Själv hade ja fått mina träningskläder o givetvis gyllene tiara och slöja o inte att förglömma vacker knallcerise ballerinakjol i tyll haha som man såg ut. Hoppas vi får se bilderna snart!!

    Tack vare den vita slöjan blev ja ju lätt måltavla för de andra den avslöjade ju säkert mig totalt. Eftersom de hade flouroserand ljus i hallen. Men himla roligt hade vi! Efter vild jakt åkte vi ännu en tur i blindo tillbaka till vännens mor där ja fick byta om i blindo efter en härligt dusch. Då fick jag räliga rosa blommiga strumpbyxor och nåt som liknade farmors gamla 70-tals klänning. Grön o rälig!

    Väl finklädd åkte vi ännu en gång i blindo till nya bowlinghallen där vi också hade urkul o avslutade med god middag o dricka.

    Tillslut åkte vi vidare in till Krstd pizzeria men väl där mådde lilla Jenny inte så bra efter en shot på bowlingstället... :D

    Tack allesamman för en helt oförglömbar kväll!! Helt fantastisk!

  • Gumsigos

    Min-ah nu har jag äntligen pratat med Sofia! Ska träffa henne i morron om vi hinner innan Gittes stänger. Vi ska ju träffa fotografen imorron också ojojoj va det rullar fort nu!

    Träffade prästen igår, gillar honom skarpt. Ung, i vår ålder, har visserligen sina egna "vill helst" men jättebra ändå. Fick öva våra löften igår. Jättepirrigt o fnissigt!! haha Han kunde till och med hänga på en grej vi ska göra. Kul. Dessutom har han pratat med kantorn, så det har fixat sig. Kommer bli jätte bra, bara vi hinner få fint i logen.

  • Gumsigos

    Eruraina jag vet att det känns jobbigt nu och det kommer det att göra måste få göra. Ni har ju trots allt hängt i hop ett tag o det är inget man bara släpper. Men släpp itne tag om livet, vi finns här o stöttar när det känns jobbigt så bara hör av dig.

    Du får jättegärna ringa bara o snacka av dig om du vill du har mitt nummer. Jag hoppas att fortfarande vill komma på träffen i helgen, hade varit så roligt att träffas igen! Ha det gott vännen, många varma kramar!!

    Hoppas ni andra också kan komma!

  • Gumsigos

    Det är helt ok Eruraina.

    Är det nån annan som kommer :S eller det e jag :)

  • Gumsigos

    hallå Min-ah!

    Jo det va såååå härligt me lite ansiktsbehandling. Som faktiskt började med en stunds ryggmassage, inte helt fel! o sen en massa ansiktsmassage med olika oljor och krämer, innan pinan började :D Jag såg värre ut när ja gick än när ja kom, tack o lov fick ja puder som döljde det :)

  • Gumsigos

    Min-ah du måste ta det lugnt vännen! Inte konstigt så som du flänger runt! Förstår inte hur du fixar det, hade varit halvdö efter halva din rond :D Gör nu som läkaren säger o ta det lugnt! :)

    Vi va o lämna klänningen i torsdags, oturligt nog hade hon blivit sjuk när ja prata med henne i måndags. Hoppas hon hunnit fixa den, jag skulle komma o hämta den idag.

    På tal om behandlingen de vaxa mina ögonbryn som blev fina, men även överläppen o nu e den alldeles knottrig, ser ut som ja har massa finnar!! E det nån som råkat ut för samma sak? Tar det lång tid innan det gått ner?? Vill ju inte se sån ut på bröllopet....

    Kollade vädret förresten verkar som om det ska bli uppehåll här nere, men samtidigt verkar det som om det ska bli halv storm... alla väderskådare pratar om det... nån som kan komma på nån reservplan ifall vi inte kan fotas på stranden??

  • Gumsigos

    Klänningen har blivit färdig, skulle hämtat igår men inte hunnit, läppen har lagt sig :D blivit bättre. Lokalen är snart klar men tänk om det blivit storm... o vi blir av me strömmen Hemska tanke!!

  • Gumsigos

    Gumsan har blivit fru!

    Tack alla ni för den fina uppvaktan vi fick, vigseln blev ännu finare än vi någonsin vågat hoppas!! Tjejerna va så fantastiska, hjälpte till o dekorera både lokal o bord, serverade jätteduktigt. Rekommenderar de varmt! :)

    Längtar till filmen som Anders gjorde, stod och filmade hela vigseln och även lite på festen tror jag :)

  • Gumsigos

    Hej Cellini! Välkommen i gänget!

    Jag gifte mig i helgen och var hos Catwalk och gjorde vid håret. Helt underbara, Dorota va den som gjorde håret. De bjöd dessutom på choklad och champagne, perfekt o lugna nerverna :D

  • Gumsigos

    Min-Ah jo jag har fått cdn, tack så himla mycket! Många fina kort!

  • Gumsigos

    När ska vi ta nästa träff, jag längtar! Kan ju prata annat än bröllop :D Måste försöka få me alla gamla brudar me! Va länge sen vi träffades allesamman!!

  • Gumsigos

    Ullared Marie hur gick det, låter kul, ska förmodligen dit i slutet av november/början av december o handla julklappar! Längtar :D

  • Gumsigos

    När vill vi ha nästa träff?? Längtar till nästa, o visst kan väl gamla o nya brudar träffas! Hade varit så roligt o träffa alla igen, även om vi gjort vårat!

    Vad tycker ni? Vad sägs om den 25/11?

  • Gumsigos

    fler som kan på lördag?! Hur dags ska vi säga MinAh?

  • Gumsigos

    Synd att du hoppar, men du ska ju ha pengar av mig ju. o du, ja hitta läppglansen sen, efter mycket letande :)

    Jobbar länge ja me, till den 22e men sen e vi ju lediga 25-26 o 27 har vi arbetstidsförkortn. ledig hela dan. Gött! :)

    Ingen annan som e sugen på fika på lördag?

  • Gumsigos

    Minah va bra, får kolla när jag kommer hem, kommer ju inte åt hotmailen från jobbet :( men det e kanske bra hahaha :D kanske inte blivit så mkt jobb annars ;)

  • Gumsigos

    Var har alla brudar tagit vägen... känns som denna tråden dött... :o

Svar på tråden Kristianstadbrudarna