• Gumsigos

    Kristianstadbrudarna

    Så va det dags för en ny tråd igen :)

  • Svar på tråden Kristianstadbrudarna
  • dahlis

    Hejsan

    Länge sen jag var inne, men jag hittade tom till den nya tråden!

    Kan inte komma på BT träffen den 9/9. Måste till Hbg för att prova ringen och lämna in våra förlovningsringar för gravyr.

  • dahlis

    Imorgon sker det... min enkla biljett till stockholm har kompletterats av ett brev innehållande saker att ta med. Allt från sovsäck, liggunderlag och oömma kläder, till festfint på kvällen och pass... Samt smågodis och chips...

    Just nu är jag inne på spåret att det blir någon frilufsaktivitet, men de kanske har lurat mig totalt?

    Jag återkommer... ;-:

  • Gumsigos

    Dahlis hur va din dag igår, hopps den blev härlig, lät spännande :)

    Eruraina jag kommer den 9/9, hoppas fler kan komma :)

    Suck jag måste nog göra en göra/fixa lista. Känns som om allt är ett enda virrvarr just nu :S

    Måste boka fotografen, borden, köpa det sista porslinet, tyg till dukarna och servetterna. Fixa ljus till borden, boka buketterna och köpa blommor till borden (torsdan innan)beställa kläder till barnen... har jag glömt nåt?? Fixa snygga underkläder till mig...! :D Gör ju inget om man e snygg under, o sy in klänningen. Fixa musiken... Höbalar måste ja me fixa! Skjorta, väst och plastrong med nål till mannen. Nya skor, de jag skulle ha har ju givetvis spruckit i sulan...Typiskt! E det nåt mer jag måste fixa, hjälp gärna till med min lista så jag får me allt, känner mig lite virrig just nu :D:D

  • Eruraina

    då är vi i alla fall två på lördag den 9/9.... hoppas fler kan vore kul... :)

    Var innte på rolf guldsmed igår och satte igång våra vigselringar... :) Så de gör de färdiga till 1/10 och så får vi komma in och prova då och se så de inte behöver göra några justeringar... behövs dte inte sätter de i stnenen och graverar in..

    Vad tusan skall man gravera in?

  • Gumsigos

    Så här ska vi skriva i våra ringar:
    Din för evigt/Klas 28/10-2006 resp Din för evigt/Jenny 28/10-2006

    Nu har vi varit o fyndat på blocket, hittade en nästan ny diskmaskin. Blocket e fantastiskt, man kan fynda massor :D

  • Eruraina

    Gumsigos :

    Ja, det kan man alltid göra... :) Får se vad dte blir, vi har ju lite tid på oss och bestämma oss... :)

    Ringt en catringfrima, så nu väntar man på post... :)

  • Gumsigos

    Äntligen, äntligen har vi bokat fotografen! det blev Johan Lindvall till slut :) Har kollat pris o så med de som hyr ut bord och stolar, känns bra där med :)

  • caja

    Då har man lyckats hitta hit oxå till slut. :)

    Kan tyvärr inte fika nu på söndag, åker upp till tälje på torsdag. Ska på begravning på fredag.. usch, gillar inte sådana. Det är Nickes mormor, hon var verkligen hur risig som helst, men har verkligen kämpat för att få uppleva vårt bröllop (vi var där och visade filmen för henne) och efter det gick det bara utför. Konstigt hur det funkar, att man kan bestämma sig för att man ska vara med på ngt och så grejar kroppen det. Känndes iaf väldigt bra att hon fick se allt även om hon inte kunde vara med. Ja ja, nu känner mna faktiskt bara lättnad att gumman inte behöver vara dålig längre.

    Ja ja.. kom helt från ämnet där, sorry.. kan som sagt inte vara med på söndag, men ni får ha det så trevligt så hoppas jag kunna vara med på nästa träff istället. :)

Svar på tråden Kristianstadbrudarna