• viktualia

    När köpa klänning

    Jag hittade en strålande stilig klänning på första försöket. Var till brudbutiken med drygt tre månader till bröllopet. Hittade en Nixa 315 för 2000 kr. Är verkligen ÖVERNÖJD!

    Innan dess hade jag surfat runt på alla och ingen hemsida med brudklänningar så jag hade en bild av vad jag sökte. Det tyckte i alla fall jag var en bra lösning. Jag ville dessutom inte ha någon för "söt" klänning... passar varken min stil eller min kropp (kort och tjock). Är som sagt jättenöjd med fyndet!

    www.nixa.se modellsök nr 315

  • viktualia

    vi gifter oss 28 oktober och jag är störtnöjd över att klänningen har ärmar. vill inte ha bara smala axelband eller inget alls i oktober... lär inte vara lika solbrun som nu, hade nog frusit i så fall plus varit den enda i bröllopsgästskaran med sådan skärning.

  • viktualia

    fniss.. jodå.. lite fjärilar i magen är det allt. som tur (eller synd?!?) är så har jag GRYMT mycket att göra på jobbet och med annat privat så jag har inte hunnit hetsa upp mig så hårt än.. men jag hänger stenhårt här på BT och framförallt bland de andra brudarna i Oktoberbrudtråden.. hi hi!

Svar på tråden När köpa klänning