• korall

    Gifta brudar i jönköping med omnejd

    hellan_jkpg: har förstått att ni hade festen på Hovslätts hembygdsgård, funderar på att hyra det vi med. Nåt tips på nåt som var mindre bra eller dyl? Dukar, hyr man det själv? Annars finns porslin och glas etc har jag förstått.

    Hoppas du har tid att svara!

    Mvh
    Korall

  • korall

    Hellan: Vad kul du tog dig tid att svara! Vi gifter oss i februari, så tyvärr kan vi inte ha öppet ut mot parken då =) Funderar på om det blir trångt med 50 pers som bara kan röra sig inne? Annat är det ju på sommaren då man som er kan ha öppet ut också. Vart hyr man dukar och servetter? Kommer du ihåg pris? Tog ni catering eller gjorde maten själv? Vart hittade ni serveringspersonal? Kostnad? Många frågor blev det, hoppas du kan svara denna gång med!

  • korall

    Hellan:

    Har varit och tittat nu, verkligen jättefint där inne! Kollade upp glas o sånt och upptäckte att det inte fanns några avecglas eller champagneglas alls! Bara vin- och vattenglas =( Kunde ni hyra såna från kastrullhäxan eller använde ni plast eller hade ni inga alls?

  • korall

    Här händer det inte så mycket längre...

    Är sugen på att höra om era bröllop för att få lite tips och råd, så är det någon av er som har lust att dela med er av era erfarenheter får ni gärna komma på nästa träff på claras nu på tis 3/10 kl 18.30
    länken hittar ni ovan, skriv gärna upp er isf!

    Känner att det är många saker att ta ställning till, vore så skönt att få höra lite konkreta tips från er som gjort detta!

  • korall

    nää länken hittar ni inte ovan... kom precis hem från jobbet o tror jag ska gå o sussa lite nu istället för att svamla här. men blivande brudar i jönköping finns vi under...

  • korall

    Fick tyvärr ställa in träffen igår, men ny är planerad till den tors 12:e, välkomna då ni som vill!

    Kolla in den andra tråden "blivsnde brudar i jönköping..."

  • korall

    Ängla, läste i en annan tråd att ni sydde upp tärnornas klänningar. Gjorde ni det här i stan eller i Sthlm? Behöver tips om sömmerska i jönköping antagligen.

  • korall

    det verkar ju inte vara sån väldans aktivitet härinne, men jag chansar!

    vad hade ni för underhållning på festen? DJ, trubadur, band etc? behöver tips och rekommendationer!

  • korall

    janne71_JKP: Vart fick ni tag på dem? hemsida? vad tog de för en kväll? tack för ditt svar!

Svar på tråden Gifta brudar i jönköping med omnejd