• Ängla

    Gifta brudar i jönköping med omnejd

    sötnos, det skulle ju stå gifta fruar

    Fast ja jag är gärna fortsatt brud, det är så himla mysigt att gifta sig...

    Nån mer som vill förnya löftena? ..hehe..

    Tack för i går & kram så länge!

  • Ängla

    Korall, min kompis använde Företagscatering i somras till deras bröllop. De hade buffé med folk från FC som som skötte om den, tog bort tallrikar samt satte vin på borden etc. De gör säkert "vanlig servering" med! Maten var jättegod, och jag tror de var mycket nöjda, jag ska dubellkolla. I vilket fall var det de som (då) hade bäst pris för mest kvalité typ...

    Hellan vilka använde ni?

  • Ängla

    Korall, vilket trevligt initiativ! Jag har tyvärr inte möjlighet att komma på träffen nu på tisdag, men kanske en annan gång!

  • Ängla

    Korall, vi sydde i sthlm till tärnorna.

    Jag har hört mycket gott om skräddaren i sesam-huset när det gäller brud/festklänningar. har för mig jag fick pris på ca 1500 till 2000 kr på brudklänning där.

    Dock är jag inte helt nöjd med en blus han sydde, den hasar ner på ena axeln,men jag vet att om jag klagat hade han såklart fixat till det! Han är vänlig och tillmötesgående och kan sy efter en bild om han måste.

    Hon som har Carlefreds tyg har kontakt med sömmerskor och det har nog även Franzéns tygaffär i Huskvarna.

    Lycka till!

  • Ängla

    GRATTIS Gitarren! Ser fram emot bilder!

    Vi hade DJ/Trubadur Kim och vi är oerhört nöjda. Det var sånt ös på dansgolvet att det gungade, helfestligt! Alla var völdigt nöjda! Han tog 2900 från när man ville på eftermiddagen/kvällen och fram till 02:00, han stannar även längre men då kostar det lite mer! Han spelade plattor i stort sett hela tiden, när han tog paus förprogrammerade han några ösiga låtar! Han har spelat på över 200 bröllop och kom varmt rekommenderad i vår väg!

    Från början hade vi tänkt ha ett liveband men vi insåg att vi på de ytor vi förfogade till dansgolv och med den mängd gäster att ett band på 3-4 pers knappt skulle få plats. Dessutom spelar han live med om man vill!

Svar på tråden Gifta brudar i jönköping med omnejd