Inlägg från: Susanne, Lund |Visa alla inlägg
  • Susanne, Lund

    Vänner Lund tråd 4

    Nu har jag slösat tid på internet och kollat efter mopsvalpar. Jag har blivit så sugen på en liten hund och mopsar är ju så söta. Inte så vackra men söta :)
    Är det nån som har erfarenhet av mopsar?

  • Susanne, Lund

    www.hotsensation.se/

    Här är hemsidan till vår irländsk setter uppfödare. Vi hade vår hund i 10 år och går man in på bildgalleriet så ser i stort sätt varje hund ut precis som vår gjorde. Hon dog 1997 så det va ett tag sen. Tycker bara att dom är så söta!

    Ja, jag vet. Jag har blivit lite hundtokig :)

  • Susanne, Lund

    Ja och nu när man har hus får man ju nästan dåligt samvete över att gå promenader utan hund. haha :)
    Min blivandes mamma har en Golden retriever kennel så när hundbegäret blir för stor åker jag hem till henne och gottar mig lite. Problemet är bara att jag får en allergisk reaktion av hennes hundar eftersom de i stort sätt är stora hårbollar som fäller konstant. haha

  • Susanne, Lund

    Min David gillar egentligen katter bättre men eftersom jag är allergisk så blir det svårt. Jag klarar hundar mycket bättre. Annars är jag mycket sugen på en russian blue. Jag har en kompis som har två och dom är bara så charmiga!

  • Susanne, Lund

    Jag har inte haft hund sen 97 så det börjar bli dags. Jag fick inte ha hund som liten eftersom vi bodde i Canada. Mamma o pappa ville inte riskera att behöva ha hund i karantän om vi flyttade hem. Samma höst som vi flyttade hem till sverige så skaffade vi våran "Ärtan", irländska settern. Hon är den enda hunden jag haft faktiskt men jag har varit hundtokig sen jag va liten. Min mamma brukade säga det att om jag va borta så var det bara att leta upp närmsta granne med hund så fanns jag där. :)

  • Susanne, Lund

    Det brukar inte vara nåt fel alls på hittekatter. :) Jag har en kompis som har en katt som hon fick av en bonde och han har en helt otrolig personlighet. Världens sötaste. (katten alltså inte bonden) haha

  • Susanne, Lund

    Är du med i tidningen? Jag har ingen tyvärr så jag kan inte kolla. :(

  • Susanne, Lund

    Hej

    Jag förstår att du blir ledsen. Man vill såklart vara lika viktig för sin kompis som hon är för dig men jag undrar...
    Enligt sed så ska inte tärnor vara gifta. Du tror inte att det kan vara nåt sånt bakom det och att hon håller sig till etiketten och tror att du förstår detta? En fråga bara eftersom jag själv håller mig till den regeln och har därför inte min bästa kompis som tärna pga att hon gifte sig förra sommaren. Jag antar att du kommer vara gift när hon gifter sig eller har jag fel?

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4