• pov

    Vänner Lund tråd 4

    Tror det står det mesta man behöver veta om mops. Vet att många har hälsoproblem och att man bör räkna med en del veterinärkostnader. Annars en kul, personlig och väldigt egensinnig hund. Om det är bra eller dåligt beror väl lite på vad man söker i en hund.
    Hoppas det var till nån glädje. :)

  • pov

    JD

    Jag hade oxå blivit jätteledsen. Du borde nog reda ut detta innan bröllopet...

    Izunia

    Såg bilden i tidningen. Ni var så fina!!!

  • pov

    Vill oxå fika :)

    Onsdag skulle passa. Efter 18.00. Nån mer som tycker det låter bra???

  • pov

    JD

    Innan du tacar nej till toasmadame grejen så tänk över det. Är faktiskt jättekul. När vi valde vårt toastmasterpar så valde vi personer som betyder jättemycket för oss. Vi hade blivit jätteledsna om de tackat nej...

  • pov

    Susanne

    Hur har det gått med mopseriet?? Jag tog upp det här med valp med mannen igår och tro det eller ej men han sa inte nej utan att han skulle fundera på det. Är mycket nöjd med det svaret :)
    Nu måste alla hålla tummarna :D

    Vilken dag pratar vi fika nu???

  • pov

    Måndag passar mig :)

    Visst är dom bedårande?!
    Låter vettigt att vänta till ni kommit till ro. Blir bara en belastning att ta hand om en valp mitt i flytt mm mm.

  • pov

    Susanne

    Vill inte vaa pesimistisk eller så, men köp inte det huset. Vem vet hur det kommer se ut när ni börjar rota i grejerna?! Vi köpte hus med LITE fukt och vi fick riva ut rubbet på övervåningen. Är dessutom helt fel årstid att bekämpa fukt. Vet att det är jättejobbigt när man vill ha något men tror helt ärligt att detta kommer kosta mer än det smakar. Ha is i magen och leta vidare. Ni kommer hitta något. Lider verkligen med er...*trist*

  • pov

    JD

    Tycker du gör rätt som funderar på det iallafall. Är svårt att råda när man inte vet alla turer, men som jag skrev innan hade vi blivit jätteledsna om vårt toastmasterpar tackat nej :)

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4