• Anna25
    Äldre 23 Aug 19:23
    44876 visningar
    455 svar
    455
    44876

    Vänner Lund tråd 4

    Izunia: såg de vackra bilderna från ditt bröllop! Ni var jättevackra båda två?

    Du skrev förut att Tegnérs serveringspersonal varit otrevliga? På vilket sätt? Mot er eller mot gästerna?

    Vi skulle träffa Bertil idag för att planera, första gången vi såg honom var i januari, men nu ska vi börja planera på riktigt (har dock i princip bestämt meny genom mail). Min poäng är att han inte kom, och det var för andra gången! Han hade "glömt" det! Vi blev naturligtvis besvikna, men då vi har hört mycket positivt om Tegnérs så antar vi att de ordnar middagen bra ändå. Men vilken stil! Det blir ett möte nästa vecka istället.

  • Anna25
    Äldre 23 Aug 19:25
    #0

    Chai: Gifter du dig den 23 oktober? Mitt i veckan?

  • Anna25
    Äldre 24 Aug 00:06
    #0

    Izunia: Ja, två gånger, jag skämtar inte. Båda gångerna har mötena gjorts upp flera gånger i förväg. Kanske har han det struligt med almanackan. I januari kom han inte på första mötet, utan vi fick ha ett möte några dagar efter - och så blev det samma sak nu! Man tycker ju inte att man ska behöva ringa och påminna om ett möte? Det stod i hans almanacka, och han såg det när vi ringde men han var i en annan stad för uppdrag. Jag hoppas verkligen att vi hade otur, men har svårt att tänka mig att han glömt 2 möten och båda med oss... Ja, ja, det får vara överspelat nu! Killarna i köket verkar dock jättetrevliga, urskuldade så mycket och bjuder oss på gratis lunch i alla fall

    Hur många möten hade ni med honom? Vi tänker att vi hinner med rätt mycket den här gången, men man får väl ses någon mer gång kanske. Vi har inte provsmakat heller. Träffade ni hovmästaren och gjorde upp med denne tillsammans med toastmastern eller hur löste ni det?

  • Anna25
    Äldre 24 Aug 00:07
    #0

    (inte flera gånger, flera veckor)

  • Anna25
    Äldre 29 Aug 22:52
    #0

    Nu har vi träffat Bertil, ansvarig på Tegnérs, och det börjar arta sig. Meny är bestämd och vi ska få provsmakning om ett par veckor.

    Izunia: Har du lärt dig din namnteckning än? Ska också byta namn, ser fram emot att få ett finare sådant och att känna att vi verkligen hör ihop han och jag!

    Någon som har tips på var man kan hitta en snygg sjal istället för cape eller jacka? Köpte en cape här på BT som tyvärr var för liten och börjar nu fundera på sjal istället. En ganska tjock sjal vore bra.

  • Anna25
    Äldre 5 Sep 23:11
    #0

    Nu har vi träffat kantorn och bestämt marscher och psalmer och fått ihop ett vigselprogram som vi skickat till prästen. Det tog sin lilla tid... Är här bara gifta brudar som härjar på den här tråden nuförtiden? Ni andra, börjar ni bli stressade? Jag är inte stressad - än - men börjar känna att det närmar sig. Mindre än 7 veckor kvar...

  • Anna25
    Äldre 5 Sep 23:11
    #0

    Åh just det, vår kyrka Bosebo, är sååå mysig...

  • Anna25
    Äldre 18 Oct 12:01
    #0

    hej Åsa! Jag gifter mig på lördag, börjar bli lite pirrigt. Allt under kontroll, är lite orolig över vädret men det kan man ju inte styra över. Funderar över hur jag kan gardera mig på bästa sätt
    Hur långt är ni i planeringen? Precis bestämt datum? Spännande!

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4