• Lilla Li

    Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning

    Hoppar in lite kort och tänkte bara "förvarna" att jag kanske gärna vill delta i denna tråden litegrann framöver. :) Bor i Jönköping men kommer förhoppningsvis få jobb i Linköping snart. Får jag det så skulle jag jättegärna träffa er i denna tråden (om ni nu träffas ibland) så att jag lär känna nån i Linköping. Kanske nån man kan luncha med? :) Bara så ni veeet... ;)

  • Lilla Li

    Tack tack!

    Jag heter Annelie, är 22 år och förlovade mig i augusti med Kristofer, 27 år. Vi gifter oss 11/8 nästa år i Sandseryds kyrka i Jönköping. Har som sagt sökt jobb nu, tills jag får något fast så pluggar jag engelska på högskolan. :)

  • Lilla Li

    Får jag fråga en sak som inte har med nåt att göra: Hur tar jag mig från tågstationen i Linköping till Ensbovägen 2? Någon som vet vilken buss jag ska ta dit och vad hållplatsen heter? Ska dit imorrn... :) Tack för hjälpen!

  • Lilla Li

    Får jag lov att titulera mig Linköpingsbrud också nu kanske? :) Har fått jobb där! Var på intervju idag, fick besked nyss. Woohoo! En sån kick! :D

    Kommer iofs ändå gifta mig i Jönköping, men träffar gärna er brudar då och då om det går för sig. :D *hoppar upp och ner*

  • Lilla Li

    Är det någon av er som jobbar ut mot Saab till? Skulle vara kul att käka lunch nån dag!

Svar på tråden Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning