• tina14jan

    Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning

    Hej tjejer.
    Förlåt för min frånvaro, har ju flyttat nu och vi har inte fått igång internet än i nya huset. Sitter just nu på jobbet, men det går inte så ofta då vi har begränsad datortillgång, och de r oftast upptagna när jag har rast.

    Hoppas ni haft en underbar sommar, det har jag. jag har saknar er dock, är väl dags för en träff snart, eller? Om ni bestämmer nåt får ni gärna slå mig en signal, ifall jag inte ser det här.

    Kram

  • tina14jan

    Grattis Cinderella att ni kom på vad som var rätt för er i tid innan ni hunnit boka för mycket. Blir säkert jätte härligt.

    Vad har ni tjejer för er på lördag. de ska ta min man (svensexa) så jag blir ensam hemma hela dan. Nån som har lust att hitta på nåt? Fika eller så?

  • tina14jan

    Nu har vi fått igång vårt internet, äntligen, så nu är jag anträffbar igen.

    Började på en mail och adresslista, vill gärna göra färdigt den så kan vi lättare boka träffar, utan att man måste hålla stenkoll på BT. Så vill ni vara med på listan maila:tina14jan@hotmail.com

  • tina14jan

    Hej Tjejer
    Nu har dom tagit Lars-Göran. (svensexa)
    Vi får se vilket skick han kommer hem i. Är lite nervös faktiskt. Jag vet att han har jätteschysta kompisar, och jag vet vad dom ska göra, men det känns pirrigt ändå. Är jag tramsig?

    De ska köra flygsimulator, spela paintball, gå på SPA och sen ut på kvällen Harrys till att börja med i alla fall.

  • tina14jan

    Ancher: Grattis en gång till!
    vilka underbara bilder, börjar längta riktigt mycket till min stora dag.

    Noomi: han hade en toppen svensexa, var riktigt lycklig efteråt, det blev dock lite sent, de kom inramlandes här vi 02 för att efterfesta (de flesta sov över hos oss, då endast 2 bor i Linköping) kl06.30 bar de upp LG och bäddade ner honom i sängen. Orättvist nog blir han typ aldrig bakis så han var oförskämt pigg igår, och idag märks det inte ens på honom att det var sån fest i lördags/söndags.
    Simulatorn har de på flygvapenmuseet. Är JAS 39 Gripen man får flyga tror jag.

  • tina14jan

    Bluebride: jag bor inte ens i Linköping utan i Åtvidaberg, men har fått vara med ändå, det är ju inte så långt emellan. Kyrkan kan jag tyvärr inte hjälpa dig med, då jag själv gifter mig i Halmstad.

  • tina14jan

    Påminnelse: Maila mig gärna, så vi kan sätta ihop en mail/telefon lista.....

  • tina14jan

    Yaia:
    det är dags den 7 oktober så det börjar närma sig, bara 5 veckor kvar.

    Är det inte dags för en träff snart, jag ska nog hinna med en innan bröllopet, vore kul tycker jag. Nästa vecka?

  • tina14jan

    nerverna är inte helt lugna. Börjar känna att det är mycket kvar att göra, bla är tärnklänning inte klart vilket gör mig ganska nervös, det har strulat sen i maj. Min tärna ska ner till Malmö i helgen för att leta där, förhoppningsvis hittar hon en färdig i rätt färg och rätt storlek.
    Tips! Det är minst 14v leveranstid på klänningar, var inte ute för sent!

  • tina14jan

    jag kan inte helgen, åker till Halmstad nästa fredag. Undrar om det ev. blir möhippa när jag är där, lite pirrigt.

Svar på tråden Linköpingsbrudar(ogifta) forsättning