• Torvan

    Göteborg (med omnejd) 2006 # 5

    Jätteglad! Gjorde ett riktigt skofynd igår! Hittade ett par Gabor i cremevit lammnappa (jättemjukt, skönt skinn) för 99 spänn på Nilsson. De har kostat 950 kr... Kruxet var att det fattas ett läderband som går genom en ögla baktill, ovanför hälen och som skall fästas runt vristen. Det var därför de sålde dem så ruskigt billigt. Men tärnan och jag kom på att där kan man ju trä i ett fint sidenband istället . Jag har provat hemma nu med de färgade banden jag hade - funkar kanonbra, riktigt snyggt dessutom! Och foten hålls på plats i skon.

    Jag provade ju snygga sidenbrudskor på Svahns när jag var där och hämtade klänningen. det går ju inte att komma ifrån att det är stiligare med såna... Men att lägga 800-900 kr på ett par skor man använder en kväll och som bara sticker fram lite under kjolen... mycket pengar. Hörde iofs att man får de omfärgade för 300 kr men ändå. Man är ju inte gjord av pengar .

    Var tillbaka med brudkjolen till Svahns igår för jag upptäckte att det var svaga gulbruna fläckar nertill på kjolen . Men jag tror hon lyckades få bort dem, skall häta kjolen på ett ställe i stan imorgon eller på måndag. Jag fick ett Nixa strumpeband för besväret. Provade det här hemma och jösses vad det satt åt :-O. Kommer ju få blodstockning om jag försöker använda det . Hade ni strumpeband?
  • Torvan

    Nä strumpeband är ju inget jag hade tänkt på annars heller. Men nu fick jag ju det och det var ju inte bekvämt precis. Vet inte ens om det är sexigt...

  • Torvan
    Nu har vi varit och beställt ringar . Känns jättekonstigt att inte ha förlovningsringen på... Usch vilken beslutsångest jag har. Och mannen är ju ingen jättehjälp precis. Han tycker ju allt är fint, typ ! Jag avskyr att bestämma saker men när det gäller bröllopet är det ändå jag som får ta de flesta besluten phuuu. Alltid så rädd att välja fel vilket är fåningt för ingen annan kan ju veta bättre än jag själv (alltså vad jag tycker)... blev lite rörigt kanske...

    Ja, ja, godnatt på er tjejer
  • Torvan
    Fick du inte sälja dina möbler? Man kanske måste hålla sig till bröllopsrelaterat då. Jag hann iallafall se den. Det var en snygg soffa !
  • Torvan

    Om det blir en tid som passar hakar jag gärna på Skulle vara kul att se dina bilder Yrvädret! Och få lite inspiration i planerandet, börjar bli lite jobbig nu tycker nära och kära... Ni vet ju hur det är. Mindre än två månader kvar för mig nu...

  • Torvan

    Ledsen princess men vi har redan en gosegos-soffa. Perfekt att vräka sig i, men inge vidare att sitta i vid kaffekalas

  • Torvan

    Hej Tezz när är det dags för dig då? Jag är på upploppet, tokförbereder inför den 14 oktober

  • Torvan

    Torsdag funkar...än så länge . Är också på efter 17

  • Torvan

    Ja, det är inte så flitigt här sedan alla gått och gift sig... ! Jag har bara EN månad kvar nu! Pust och panik !! Började nytt jobb förra veckan - ingen bra tajming hinner inte med BT alls längre . Allt är nytt på jobbet så jag har inte mycket ork över till bröllopsarrangering på kvällarna. Skall strukturera upp mig och lämpa över en massa uppgifter på mannen som inte jobbar för tillfället !

    Må så gott tjejer!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5