• tahimahal

    Skånebrudar 2007

    Jo jag hoppas på det ialla fall
    Min M2B är ju dock lite seg i starten! Jag talade om för honom att min allra största dröm var att bli gift 070707 då vi har varit tillsammans i 10 år då. han sa då att den drömmen inte skulle spricka...så jag antar att jag får planera lite i smyg då som vanligt
    Tanken är endå att vi ska ha ett pyttelitet bröllop med bara de allra närmaste och vi ska gifta oss borgerligt utomhus. Så det är okej att vi inte kommit så långt än Verkar som de flesta här inne plannerar för sitt bröllop åravis i förväg!
    Bye the way så är Vinslövs kyrka jättefin

  • tahimahal

    Eruraina

    Vi har inte bestämt vigselplats ännu. Ingen trädgård i alla fall. Jag skulle vilja gifta mig på ett slott....men Kronovall var i alla fall för dyrt. Får se om vi kommer på nått annat.

  • tahimahal

    Eruraina
    Brösarps backar har faktist varit på tapeten. Det är otroligt vackert när man kommit upp
    Problemet är bara hur man ska kunna ta sig upp med klänningen på!
    Christinehof är under utredning!

  • tahimahal

    Katha
    Tack för tipset. Det är dock alldeles för dyrt...Då är Kronovall billigare och de står för all mat o dryck, tårta och rubbet.

  • tahimahal

    Eruraina
    Jag har faktist aldrig varit på glimmingehus! Får kanske titta lite på deras sida.

  • tahimahal

    Pling_79;
    Bra val av datum

    Eruraina;
    Ska du handla klänning i Vinslöv? Jag har hört en hel del negativt om dom nämligen...så därför vet jag inte om jag vågar ge mig dit och handla där...

  • tahimahal

    Kollade lite nu på Glimmingehus och det ser ju onekligen fint ut, men det är ju mitt i sommaren och vi kan ju knappast viga oss mitt bland alla turister! Så det går nog bort...
    Blir så irriterad för dom från Christinehof skulle ringa mig och det blev väl inte förräns nästa vecka! Jag vill ha bokat plats nu!!!

  • tahimahal

    Hallå!!!
    Vart har ni andra tagit vägen
    Har pratat med dom på Christinehof nu, men dom kan inte boka in så små bröllop i juli pga alla konserter....så i så fall fick vi gifta oss i juni eller augusti...Känns inte jättelockande. Dessutom var de ungefär samma pris som Kronovall, och Kronovall är mycket finare tycker jag. Suck!
    Får kanske kolla över budgeten en gång till.

Svar på tråden Skånebrudar 2007