• getingen

    Gifta sig på Åland

    jag har följt den förra tråden...gifter mej nästa sommar...kommer att hänga på här med nåt inlägg ibland...

  • getingen

    Atzalea
    jag gifter mej oxå i juli 2007 o har beställt klänning från en säljare på ebay...den borde komma snart faktiskt. Tittade oxå på nixaklänningar o hade tänkt fara till norrtälje, men sen beställde jag från USA när jag hittade klänningen jag absolut ville ha.

  • getingen

    Atzalea
    Håller med om att dt kan bli fel att köpa klänning man ej provat. Den går iallafall att sy in en storlek el oxå fälla ut en storlek. Enligt måtten så ska den passa någorlunda...är nog beredd på att den måste sys om lite...
    Det är en Alfred Angelo style 1755...kolla på www.alfredangelo.com o gå in på bridal o leta fram den.

  • getingen

    Atzalea:
    Det finns ju massor massor med olika klänningar men när jag såg den där klänningen ville jag bara ha den. Annars hade det nog blivit en Nixa tror jag. De har många klänningar i min smak.
    En del tycker att jag är i nästan för god tid när jag har både klänningen beställd o ringen hemma redan. Men det är ju inte jättebilligt att ha bröllop så jag kommer att fortsätta att köpa grejer efter hand så är det gjort. Det är 5 månader nu sedan vi bestämde datum o den tiden har gått jättesnabbt!

  • getingen

    känns helt ok att planera nu när det är mindre än ett år kvar. jag håller ju inte på dagligen heller, utan fixar med nån grej nu o nån då. När ska ni andra skicka ut inbjudningskorten då?

  • getingen

    Jo, en bröllopsträff låter kul!
    Yllo: Kul att du inte är trött på allt vad bröllop heter nu när du har ditt över. Vet att endel inte alls gillar att prata bröllop mer sen när de är gifta, inte direkt efter i alla fall. Som när man skaffat sina barn redan...att prata graviditeter är inte intressant mer.

Svar på tråden Gifta sig på Åland