Inlägg från: Kärleksfeber |Visa alla inlägg
  • Kärleksfeber

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Pyssetroll: Ha ha ha :) vad roligt! Ja, min Tobias vägrar att byta till mitt nam "jag tänker aaaaaldrig byta bort mitt efternamn" säger han. Hans efternamn är väldigt fint och vackert och det är inte många som heter så.. men det känns som värsta separationsångesten när det gäller det här med efternamnet. Våran lille korv till son heter ju som Tobias så det kanske hade varit fint om hela familjen heter samma!

  • Kärleksfeber

    Jag återkommer ikväll tjejer.. måste äta, ge lillkorven mat och sedan springa ut på stan.. och kolla ringar kanske :) Kram!

  • Kärleksfeber

    God morgon tjejer!

    Hoppas ni kunnat sova inatt för alla bröllopsplaner. Det har jag, somnade redan 21 igår.. så skönt att vara utvilad nu när man ska åka till Skagen idg med "tjejerna"!!

    Med det ville jag säga att, på återseende efter helgen!

  • Kärleksfeber

    Den där mässan låter ju riktigt rolig!! Den får man ju besöka såklart. Vet inte riktigt hur jag ska göra med inbjudningskorten. Funderar på om jag ska göra dom själv men vad jag förstår så kan det bli minst lika dyrt som att beställa dom och få dom gjorda?!

    Har haft en underbar helg i Skagen med några vänner. Så nu är man tillbaks i stan och bröllopsplaneringen/hysterin.

    Ska ringa till mitt i morgon (är mammaledig) och fråga om jag inte kan få börja jobba lite på helgerna.. måste ju börja spara nu. HJÄLP det är dyrt att gifta sig! Vad tror ni att erat bröllop kommer att gå på om ni inte räknar med bröllopsresan??

  • Kärleksfeber

    ..oj missade ett ord.. ska alltså ringa till mitt jobb i morgon..

  • Kärleksfeber

    Exakt.. jasså 5000kr säger du.. ja men det är ju inte så farligt.. det tar vi!!... Och helt plötsligt så¨kostade allting dubbelt så mycket än vad man hade tänkt från början.
    Jag har hela tiden trot att vi kommer att klara oss med 30.000kr men det verkar bli mer!

    Bröllopsresan?? Ja, vi kommer att önska oss pengar till den och det beror ju sig lite på hur mycket pengar vi får. Jag skulle nog helst åka till Cape Town eller iallafall Afrika. Har aldrig varit där. Eller så kanske vi bara kommer till Skagen och då får man ju vara glad för det lilla också.

  • Kärleksfeber

    Helt hysteriskt vad dyrt ett bröllop kan bli.. har en vän som gifte sig i Canada förra året och jag tror att dom hade ca 260st gäster om inte mer.. jag kan ju bara gissa mig till vad ett sånt bröllop går på. Har hört att folk over there lägger ut omkring 100.000kr på bara blommorna. Helt sjukt dyrt! Så, 70.000kr kanske inte är så farligt iallafall ;)

  • Kärleksfeber

    Ho ho! Har ni fixat något mer till bröllopet??? Här hemma har det inte hänt ett dugg sedan sist "vi talades vid". Mitt största problem är hur jag ska göra med musiken och om vad jag ska ha för någon klänning. Hur ska ni göra med musiken???

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Fasen vad tråkigt.. ja ja, så är det att vara ihop med en sjöman. Men vad underbart det måste vara när han kommer hem sedan!!!! Har ni kollat upp band, vet ni vilka ni ska ha?? Vad kostar det kalaset? Jag vet inte riktigt hur vi ska göra. På ett sätt tycker jag det är ganska schyst med en Dj men mest utav allt skulle jag också vilja ha ett riktigt bra band! Vi får se!

  • Kärleksfeber

    Ja, berätta gärna vilket band ni valt sedan och vad dom kostade! Vi var på ett bröllop för något år sedan och dom hade ett skiiiitbra live band som vi nog ska höra med. Det var två killar, du vet riktiga jeanskillar med blonderat hår, som snusade och snackade "Trollhättan".. dom spelande bla mycket Tina Turner. ALLA dansade och hade jättekul!

    Ja, fri bar blir det nog hos oss också. Man får väl hoppas att folket håller sig lagom berusade. Gud vad roligt, tänk alla Patriks (och dina och mina) gamla kompisar.. nej dom spottar ju verkligen inte i glasen. Jag skulle vilja vara med och kolla på eran fest och se deras ögon när dom förstår att det är "fri bar".. tur att ni inte ska ha någon sprit. Det ska inte vi heller ha. Jag vågar inte!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3