• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    lollo070707
    ja i villa men farligt nära stora vägen :( Döttrarna är 3 och 1 år gamla.

  • helmina

    Ska vi bestämma att vi ses utanför arkaden/ö hamngatan då? så får vi se vad det blir när vi är där...

  • helmina

    Jädissen

    stämmer. kul att du kommer. Vi andra tre har träffats innan men för att du ska känna igen oss så kommer åtminstone jag ha ljusa jeans och blå regnjacka (om det inte är fint väder för då tar jag nog en vit munkjacka... :) ) har mörkt hår också förresten ;)

    Observera att vi ses utanför ingången på östra hamngatan så vi inte står o väntar på varandra på fel sida :D :D :D

  • helmina

    Hej tjejer! tack för lunchsällskapet :D

    Hittade tyvärr ingen jacka idag så jag får väl åka in om ett par veckor igen....oj vad synd ;) :D :D

  • helmina

    Stefans fästmö

    Lessen att jag inte gick in förrän nu ;) hur gick det med skor? Jag hittade mina på avenyn men det fanns inte i min storlek där så jag fick knata ner till fredsgatan o köpa dem.
    Kändes som att det var lite lättare att hitta något på avenyn för fredsgatan var sååå rörig, nu visste jag ju att de skulle finnas där annars hade jag nog inte ens orkat leta...
    Wedins hade också en snygg modell men det var smalare klack samt inget stöd för hälen, endast två remmar i kors på baksidan som man knäppte på framsidan.

    Hoppas du hittade nåt som du fastnade för.

  • helmina

    Dior_star

    Grattis och välkommen hit.
    Var ska ni gifta er?

  • helmina

    Kärleksfeber

    Min mamma och syster syr min. Än så länge har vi bara sytt den i lakansväv för att få fram rätt mönster. Sen ska den riktiga sys när min syster är hemma från skolan till jul.

  • helmina

    Hej alla nya. Välkomna :D
    Jag är 28 år min m2b 32 våra döttrar 3 och 1. vi bor i ett hus på landet mellan kungälv o marstrand. Gifter oss i hålta 23 juni och kommer förmodligen ha festen i ytterby folkets hus.

    Håller på att testsy klänningen, mest för att min syster hjälper mig och hon snart flyttar tillbaka till frankrike där hon pluggar. Sen kommer hon hem över jul och då måste vi sy järnet hela lovet... :D för hon ska även vara min tärna men kommer antagligen inte hinna hem förrän dagen innan bröllopet... så då är det bra om klänningsbiten är avklarad i god tid ;)

    Ang efternanmn så har vi inte ens pratat om saken. Båda heter son-namn väldigt vanliga sådana så jag tar hans namn utan protester - och barnen heter det också redan :)

  • helmina

    lillamyspysen
    Vi kommer antagligen att sy klänningar till våra döttrar eller köpa några finare klänningar på typ La reudote eller likn. Ang skor så blir det väl antagligen lite finare sandaler som går att använda resten av sommaren oxå...

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3