Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Lite snabbt om mig, måste egentligen plugga men men... ;)

    Jag är 26, min m2b 31, vi bor i Angered, han är härifrån. Vi ska gifta oss i Kungsbacka där jag är ifrån, i Älvsåkers kyrka från 1200-talet, jättemysig!! :) Den 4 augusti slår vi till, då har vi varit ihop i 2 år 5 månader, förlovade oss på 7-månadersdagen, 4 oktober 2005. Mindre än ett år kvar nu!! Iiiih! :D

    Barn vill vi absolut ha, gärna snart, men jag vill ha jobb först, får min examen i höst... Drömmen vore att få ett jobb snart så vi kan börja göra barn direkt efter bröllopet, vi får väl se...

  • Stefans fästmö

    Ok, vi ses där o så ser vi vad det blir! Golden Days går bra för min del, har de lunchpriser eller?

    KL 13 utanför Arkaden då! Om jag skulle bli lite sen beror det på att jag fick samtal precis före lunchen, försöker undvika det, men kommer så fort jag kan...

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Kul att du kommer! Hänger på helmina med lite beskrivning av mig så du hittar oss... :) Jag är kort, har förmodligen håret i två tofsar o tar min röda regnjacka, om det fortsätter regna som idag... Hur ser du ut, så kan vi spana efter dig? :D

  • Stefans fästmö

    lillamyspysen

    Vi köpte våra förlovningsringar på Jarl Sandins guld, vid kompassen. Jättebra! Tror man kan designa sin egen ring där oxå, vi funderar på att köpa även våra vigselringar där om det går att designa egna.

  • Stefans fästmö

    helmina

    Tänkte kolla Johanssons skor idag efter de skorna du hade köpt, de var jättefina! Vilken affär var det du köpte dem i? Avenyn eller Fredsgatan? Hoppas du hinner svara före kl 18, när jag slutar... Annars får jag gå till båda! :D

    HarElis & Jädissen oxå...
    Det var jättetrevligt att luncha ihop tjejer, ser fram emot nästa gång! :D

  • Stefans fästmö

    helmina

    Jag var oxå på både Avenyn o Fredsgatan, o är oxå glad at jag gick till avenyn först! på fredsg var ju alla skorna bara slängda i en hög, tur att jag visste vad jag letade efter... Tyvärr var min storlek slut, jag hittade 38 som jag brukar ha men de var för stora ändå, o 37 fanns inte. Lite synd, men ingen fara, jag blev uppmuntrad av att se att det ändå fanns ett par modeller jag gillade o kunde ha, o till överkomliga priser. 300 kr är ju inte farligt!! :D Jag satsar på att vara tidigt ute i vår istället... :)

    Nilssons hade förresten ett par jättesöta, helvita med broderade blommor, men allt för smal klack för mig som inte är van... Men tips om nån annan vill kolla! :)

  • Stefans fästmö

    oj oj här hänger man ju knappt med längre! :D Vad ni skriver, kul! :D

    Jag har inte börjat kolla på klänning, ring mm, men har tänkt börja i höst. Har idéer om hur de ska se ut, men kan nog ändra mig oxå... Rätt velig om man säger så! :D

    Ang efternamn så har både jag o m2b namn som vi är ensamma om i Sverige, hans är släktnamn från Norge o mitt är påhittat av Pappa, med anknytning till hans uppväxtort... Så ingen ville byta, men vi har nu beslutat oss för att ta hans som mellannamn o mitt som efternamn. Detta eftersom jag inte vill ta hans namn som efternamn då det låter väldigt tyskt, trots att de inte har anfäder från Tyskland... Med mitt förnamn skulle det verkligen låta som att jag var tysk trots att varken jag eller han är det, o det tycker jag skulle kännas konstigt! Lite som för er Jädissen... Så min m2b har gått med på att ta mitt efternamn, mot att jag även tar hans som mellannamn... Så försvinner inget iaf! Sen ska vi bara klura ut hur vi ska lyckas ge barnen båda namnen oxå, lura Skatteverket... ;)

  • Stefans fästmö

    Pyssetroll

    Jo vi har faktiskt oxå tänkt på det, visst borde det gå? Hans efternamn är ju dessutom inget etablerat efternamn, inte i Sverige... Så det får nog bli så! :)

  • Stefans fästmö

    Jag har hört att det brukar vara rea på brudklänningar till hösten, men vissa affärer har även rea i början av sommaren, fast det kan ju vara lite sent, beroende på när man gifter sig... Men jag tänkte kolla i höst på rean, hittar jag nåt bra då tar jag det, annars kollar jag i vår, när de nya kommit...

  • Stefans fästmö

    Pyssetroll

    Vad kul!! Alltid så roligt när folk är engagerade o bryr sig. :)

  • Stefans fästmö

    Tjejer, tips för er som ska göra egna inbjudningskort! 2-3 sep är det Stämpel- och scrapbookingmässa på Svenska mässan med massa utställare!! 80 kr för en dag, 100 kr för båda tror jag.

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Vad skönt att ni verkar ha bestämt er! Om du redan känner dig så stressad är det säkert bäst, planeringen ska ju kännas kul, inte jobbig!! Låter som ett jättebra upplägg, då får ju familj o vänner lite fest iaf, inte att ni bra "smiter"... Vet att iaf min mamma skulle ha tyckt det vore tråkigt...

    Din tärna är säkert bara lite chockad, jag menar vadå, två fester är väl bättre än en!! :D ;)

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Det var snabba bud! :D Vad kul, grattis, eller nåt! ;) Blir säkert jättebra!!

  • Stefans fästmö

    Halloj tjejer! Nu börjar det röra lite på sig för min/vår del... Jag var o klippte mig häromdan hos den frisör jag fått rekommenderad o blev mycket nöjd, så bokade tid för uppsättning/brudklädsel. Från 1700 kr, glömde fråga om det är inkl sminkning o skumpa, ska ringa o kolla det snart... Min syster som ska vara tärna sa att hon kunde kolla det med skumpan, för annars skulle hon fixa det... Kul att hon tänker på det! :)

    Idag var jag även o fixade naglarna för att testa hur det är, lite ovant att skriva med så långa naglar på alla fingrar! Jag brukar ha några långa i taget, några är alltid korta för att de brutits av, men nu är alla långa, inkl tummarna, känns konstigt... men bra! :D Har inte bokat tid där men tänker göra det rätt snart, har iaf bestämt.

    Sen har jag sammanställt de cateringfirmor jag pratat med o räknat på prisskillnader. Vi ska förmodligen anlita en av dem till min examensfest o om de är bra väljer vi nog dem till bröllopet. De andra två som vi väljer bland har restaurang oxå, kanske går dit o äter inkognito för att kolla kvaliteten... ;)

    Kul när det händer nåt! :D :D

  • Stefans fästmö

    Ja vi har ju stått o stampat rätt länge nu, så det känns skönt att äntligen knna bocka av saker på listan... :)

    Skulle gärna gå på mässan, men vi har fest lördag så jag lär inte hinna på lördgen, o vara trött söndagen... Sen har vi ju inte hunnit bestämma hur korten ska se ut än, så jag hade nog inte kunnat köpa så mycket ändå... Himla synd!! Hoppas ni hittar nåt, som ska dit!!

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Skönt att höra att du är så lugn! Det viktiga är ju att det känns bra för er!! :) Tror du att din blivande vill gifta sig borgerligt, eller är det han som skulle bli besviken? Eller är det föräldrarna?

    Har ni bestämt vart ni ska åka då?

  • Stefans fästmö

    centifolia

    Vad kul!! De har rea på Ramona nu va? Hade de mycket fint? Måste verkligen försöka ta mig dit snart, vore ju perfa o hitta på rea...! :)

  • Stefans fästmö

    helmina

    Vad kul! Jag har tagit lite paus i planeringe, har bla haft en examensfest att planera, men nu ska jag ta tag i det så smått igen... Vill väldigt gärna bestämma catering snart!! Vore så skönt att ha en så stor grej klar!

    Gourmetboden låter ju gott! :) Har ni provsmakat eller? Jag har 3-4 ställen jag kikar på, ska ringa dem o be om offerter snart.

  • Stefans fästmö

    Carma & Kärleksfeber

    Vad kul, alltid roligt att boka av saker! Vi ska oxå fotas av en vän, tog provfoto härom veckan, längtar efter att få se korten! Vi provade lite poser o så, han är duktig amatörfotograf men inte så van vid porträtt så det känns bra att öva lite innan.

  • Stefans fästmö

    Carma07

    Ja, det kan jag rekommendera! Särskilt om det inte är ett proffs, vi kände alla tre att det var bra att öva lite poser för att se vilka som blir bra. Svårt med fötter o armar tex, hur man ska hålla o så. Om man anlitar en proffsfotograf vet h*n ju vilka poser som blir bra, men som amatör har man ju inte den vanan...

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3