Inlägg från: fröken Inga |Visa alla inlägg
  • fröken Inga

    Bruda i Örebro

    Bengal
    Nyårsbröllop är ju häftigt. Det behöver inte bli problem med allt det där bara ni bokar allt i jättegod tid och skickar ut inbjudningar innan folk börjat planera sin nyårsafton.

  • fröken Inga

    Wow gerda, det går verkligen framåt för dig. När var det du skulle gifta dig nu igen? Hör du till 070707-gänget?

    Fröken Inghamn

  • fröken Inga

    Vi gifter oss 9 juni nästa år. Min sambo har veckopendlat hela sommaren eftersom han har sommarjobbat på en bondgård i Hallsberg. Nu har vi äntligen kunnat börja planera. Tidigare blev det mycket mycket frustrationer eftersom vi såg så lite av varandra. Vi har inte kommit så långt. Vi ska kolla på kyrkor i helgen. Pratat med alla som ska vara inblandade. Vi ska hålla festen i min pappas Ladugård så vi behöver inte boka det. Just nu försöker vi komma fram till vilka färger vi vill ha. Min grabb kan bara tänka sig rött och svart. Vi får se hur det blir med det.

    Okej, det blev en ganska lång sumering.

    Kram på dig.

  • fröken Inga

    Jo, det blir nog mysigt med ladugården. Den måste fixas upp lite bara. Det vara några år sedan det höll en fest där sist. Behöver en ordentlig städning och ommålning. Men vi bestämde oss för att det känns roligare att lägga pengarna där än de 5000 kr det kostade att hyra dylta bruk.

    Adlers café kommer nog också bli café. Rena drömstället när man ser det från svartån. Hade jag haft obegränsad budget hade jag helt klart valt adlers

  • fröken Inga

    Jo, vi kommer ordna maten själv. Vi är båda skillsmässobarn så vi har dubbla uppsättningar av familjer. Många som gärna hjälper till. Vi har inte helt bestämt vad vi ska äta. Men för enkelhetens skull blir det nog en regäl buffé. Fördelen med att fira på landet är att vi kan låna nästan allt vi behöver gratis scenutrustning, Bord, stolar, dukar, bistick....

    Vad har ni tänkt äta?

  • fröken Inga

    Fint fint. Ska på min kusins bröllop på lördag och inspireras!

  • fröken Inga

    Tror inte det. vi träffas inte så ofta så jag har inte frågat. Hon vet ännu inte om att jag ska gifta mig. Håller det hemligt tills efter hennes bröllop.

    Min styvmor syr hennes klänning och jag klampade in precis när hon provade den för sista gången typ. Jättefin halterneck med broderat tyg på överdelen. Enkel kjol. jätte fin.

  • fröken Inga

    Min kusin sara gifte sig klockan 14 i sockenkyrkan, hallsberg. Ganska enkel men lång vigsel. Sara hade en halterneck klänniing, marcus bröllopskostym. Liten brudbukett av röda rosor. Min lillasyster och vår ksin agerade tärnor (11 år gamla). Jättefina i röda uppsydda klänningar. Efter vigseln hölls en bröllopsmiddag i kristallkyrkan ute i vretstorp. Serverades kräfta till förrätt, kycklingspett,kallskuret, potatissallad och potatisgratäng till huvudrätt och glass med hallon till efterrätt. Dukat med vit duk och röda blommor som simmare runt i vattenfyllda skålar. Över brudparet satt ett stort hjärta av rosor. Snare på kvällen kom fler som inte blivit inbjudna på själva middagen. Då bjöds det på tårta. En tårtställning med en liten tårta på toppen och sedan små bakelser placerade på resten av ställningen. Vanliga tårtor stod också utställda.Gästerna satt mest stilla förutom när man hämtade mat.Mycket spex på kvällen. pust. orkar inte skriva mer nu-...

  • fröken Inga

    Fyller 23 i november. Blev ihop med sven när jag var 18. young love...

Svar på tråden Bruda i Örebro