• Annamolly

    När sa ni svärmor/svärfar?

    Jag tycker inte det ar speciellt konstigt att dom inte kallar sig for det eftersom ni inte ar gifta. Nar andra brukar saga det om min fastmans foraldrar sa brukar jag ratta dom ocksa, eftersom man ju inte ar svarforaldrar forran man ar gifta. (Det kanske blir lite mer patagligt eftersom jag bor i England, dar man kallar det "mother-in-law", vilket antyder att man ar slakt enligt lag, och det ar man ju inte om man inte ar gifta. Fast det ar nog inte alla som tar det sa bokstavligen, jag har en van som kallar sin sambos mamma det fast de ej ar gifta).

    Daremot maste jag saga att det var lite konstigt att dom blev sa chockade dar i vantrummet, men jag tror inte dom horde dig nar du sa att du skulle till lakaren, och da blev dom sa paffa nar dom sag dig att dom inte hann reagera ordentligt. Att dom sedan ringde och sa "sag till henne att inte skrammas sadar" tror jag var en sorts ursakt fran deras sida, alltsa att dom sjalv tyckte dom reagerade lite fanigt och vill skoja bort det. Att dom bjod in pa fika efterat verkar ocksa tyda pa det.

    Jag tror inte du har nagot att oroa dej for. 


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamolly

    Hahaa men gud vad konstigt jag sag bara att det var en massa folk som hade skrivit i traden! Nej du har nog ratt i att hon inte laser svaret! 


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden När sa ni svärmor/svärfar?