Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Men förstå ändå vad fint det vore med ett vinterbröllop... (jag vet ju att ni är några som redan insett det...) Såg just en bild på en kyrka i snölandskap.. Man kanske kan ha två bröllop - ett på vintern (och därmed ha hela norrländska släkten där) och ett på försommaren (för alla längre ner i sverige..) *försöker desperat komma på en jättesmidig lösning samt komma överrens med mina åsikter*

  • MrsNyberg2B

    Våra ringar var inte så dyra alls... Nu var det iofs inte jag som betalade, så den exakta summan vet jag inte, men 3500 för båda är nog ungefär. Det är två släta bara, väldigt neutrala - allt för att lägga krutet på vigselringen :D

  • MrsNyberg2B

    Snart_FruL - Snygg bukett! Jag skulle vilja ha en likadan, fast omvänd - alltså flest röda rosor och några vita..

    Jenny_Åland - vilken bra sida! (blommorhemma). Den buketten med lååååångt "skaft" tycker jag var väldigt fin.. Helt klart ett alternativ!

  • MrsNyberg2B

    För övrigt pratade vi i helgen med blivande toastmadamen.. Hon blev jätteglad, och nervös och började planera vad hon skulle ha för kläder.. Sen var hon mer insnöad på ämnet än vi, då vi lite senare på kvällen började planera vår 30-års fest (vi är fyra i gänget som fyller 30 2009, så det vore ju en bra festidé).. Trött sa hon "men vi kan väl ta bröllopet först.."

  • MrsNyberg2B

    En intressant blomma... ;) Jag tror att den kan bli jättefin att ha även om jag inte kan tänka mig att ha en själv, fast jag fattar inte hur du tänker med fjädrarna - alltså, hur ska buketten se ut har du tänkt? Vore ju fränt om det fanns nån bild på den i en bukett...

  • MrsNyberg2B

    Men June20 - Kan ni inte gifta er i Göteborg ändå, även om ni flyttar... När du nu hittat lokal och sådär. Om nån av er har familj där så kan det ju ordnas..

    Har själv kommit fram till orten nu.. (observera själv...m2b vet inte riktigt om det än, eftersom jag kom på det idag..) Finns massor av bra fornlämningar!!!!

  • MrsNyberg2B

    Jag tror också det är så inom EU, man ska få flytta runt som man vill.

  • MrsNyberg2B

    Jag är grymt imponerad av att ni ens vågar köpa en klänning redan nu... Mycket kan ju hända tills det blir bröllop - jag menar kroppsformmässigt.. Iofs kan den ju fungera som en bra sporre att hålla just vikten, men tänk om man får barn, t.ex.. Fast samtidigt, såklart, hittar man DEN klänningen, så är det ju inte mkt att tveka på... Det går ju alltid att sy in och ut och ändra lite.. :)

  • MrsNyberg2B

    Nu kom jag på en fråga - ni som ska ha kandelabrar (för visst är ni några stycken), hur ska ni göra? Ska ni köpa ett gäng, eller låna eller, tja? Jag började fundera på om man skulle ha det, men vart gör man av dem när man har gift sig, man har ju inte hur många som helst framme... Eller, snarare, vi skulle inte ha så många framme, möjligen en.

  • MrsNyberg2B

    Jag tänker ju mest på kandelbrar på festen...

    Jag gillar hemsidan, hoppas det går bra för er!!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!