• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hej tjejer! Long time no see.... Känner mig redo att börja fundera lite på bröllopet igen efter min farmors bortgång och alla semestrar. Måste läsa ikapp lite om vad som hänt under sommaren :)

  • Mysan98

    Oj så många nya som tillkommit som jag inte känner igen - välkomna!!!!

    Kanske ska uppdatera sånt som faktiskt har beslutats under sommaren eller som det i alla fall förs aktiva diskussioner om :)

    Pappret till inbjudningarna: Fick reda på av en dam i en pappersbutik att nyanserna på papper följer mer eller mindre klädmodet. Dvs ska det vara mycket klara färger på kläder så blir det även så på papper. Det förklarar absolut varför jag har såååååååå svårt att hitta rätta nyanserna till inbjudningskorten. Får hoppas på att modefärgerna hinner skifta lite innan det är dags att skicka ut alla inbjudningar.

    Lokalen: Som första idéer att utforska närmare blir Yxtaholms slott och Sundbyholms slott. Lika extremt dyra *suckar*.... Men men... Vi får se om det slutar med dessa alternativ också :) Vi har ju bara börjat leta lokal.

    Pengar: Får eventuellt ett arv efter farmor på närmare 100 000. Det är ännu inte helt klart, men vi (min darling och jag) har beslutat att spara hälften till vår gemensamma framtid och ta hälften till bröllopet. Inte helt fel, men helst skulle jag vilja att farmor fortfarande levde förstås.

    Tårtan: Vi har bestämt var vi vill köpa tårtan ifrån men inte hur den ska se ut. Nästa steg blir ju att diskutera med stället om vi får ta med oss en egen tårta eller om vi MÅSTE köpa genom dom...

    Välkomstdrinken: Det blir absolut varm choklad med marshmallows för ju mer vi funderar på det, desto bättre har det känts. Det är liksom vi på många sätt!!

    Tror att det var allt... Det är säkert något jag har glömt....

    Jo just det... Panduro sålde ut en del snöflingesaker som jag passade på att shoppa upp mig på. Vet inte ännu om vi kommer att använda det, men det var söta saker

  • Mysan98

    Och för att lägga till mig själv på listan:

    lillithsmamma = Therése
    MiVida=Joy
    Brud 2008 = Sara
    Jenny_Åland = Jenny (som bor på Åland)
    Coornet = Hillevi
    MsNordqvist = Angelica
    Snitte-Rebecca
    Mysan98 = Mia

  • Mysan98

    Oj MsNordqvist vad du var morgonpigg :) Tackar för välkomnandet och stödet. Jo det har väl inte varit helt lätt - särskillt inte som folk blir så lustiga och giriga när folk dör. Jag är det enda "oäkta" barnbarnet men farmor tyckte ändå att jag var väldigt speciell vilket sticker i ögonen på väldigt många. Så det har inte varit okej att jag (i andras ögon) sörjer minst lika mycket som alla andra. Konstig inställning... Det har varit lite tufft faktiskt. När det dessutom skulle delas på saker så blev det världens huggsexa och folk vaktade sina saker som hökar för att ingen annan ens skulle röra vid dom... NÅja... Nu gäller det bara att gå vidare och jag är faktiskt inte så särskillt sugen på att umgås med mina kusiner på ett tag.

  • Mysan98

    Åhhh vad jag är sugen på bröllopstidningar!!!!!!

  • Mysan98

    Insåg att jag inte orkar snurra runt efter tidningarna då de alltid brukar vara slut i vårt centrum så jag beställde de på nätet istället. Visserligen blir det några tior extra för portot, men å andra sidan kostar det att åka tunnelbana också. Same same but different :)

    InaHjärtarAdam hur kommer det sig att ni till vinterbröllop?

  • Mysan98

    Äsch jag menar förstås: Hur kommer det sig att ni BYTT till vinterbröllop?

    Hjärnan går för snabbt....

  • Mysan98

    InaHjärtarAdam: Vi ska också ha vinterbröllop mest för att det är mörkt och man kan tända med massa ljus och maschaller och facklor. Och sen har jag alltid drömt om att få åka släde från kyrkan till stället där vi ska vara :) Men det är ju onekligen svårare att komma på aktiviteter man kan göra medan vi fotograferas. Tänkte snöbollskrig men vet inte om folk är så sugna på det. Och tänk om det inte finns snö :) :) :)

  • Mysan98

    Jenny_Åland: Ja jag tyckte också att det var nästan lite magiskt när man väl hade bestämt ett datum.... Sen kanske vårt datum inte är något speciellt för vi har valt det av praktiska skäl inte för att det var vår årsdag eller liknande.

    Var någonstans på Åland är du ifrån förresten?

  • Mysan98

    Nä jag har inte kommit så långt ännu att jag har funderat på någon plan B och C om det inte skulle finnas någon snö (vilket jag självklart vill ha i januari) Men självklart måste man ha med sånt i åtanke när man plannerar snöbollskrig eller snöänglar :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!