• Madeleene

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Nu hittade jag den igen Som jag har letat alltså... Hur går det för er? jag har hittat min ring och den är jag helt 100 på att jag skall ha... inte farligt dyr heller plus att det matchar min förlovningring

  • Madeleene

    Självklart ska jag lägga upp det på svartbrud. Ska göra det så fort jag kommer hem. Ska bara iväg en sväng nu sedan så gör jag det. Lägger upp både förlovningsringarna våra och sedan vigselringen

  • Madeleene

    Nu ligger det bilder ute. Dock är vigselringen JÄTTEliten. Det ända nackdelen är att den är mönstrad åt andra hållet än förlovningsringen men det lever jag med

  • Madeleene

    Oj vad ni skriver . Hinner ju inte med alls.

    Korta uppdateringar om hur det går för er vore fint? Själv har vi lagt lite på is, ska väl ta itur med det ordentligt om kanske någon månad, just nu har vi massa andra festligheter som väntar.

    Välkommen alla nya.

  • Madeleene

    Hej! Var ett tag sedan man skrev nu igen. Är in och läser sedan springer jag vidare för det är så mycket att göra just nu. Måste fråga en sak, är det viktigt för er att gifta er i kyrkan? Eller går det bra för er att gifta er kyrkligt men ändå inte i själva kyrkan? Försöka flörta lite med m2b här och han vill gifta sig på en vall men ändå kyrligt.

    Vad tycker ni?

    Välkommen alla nya.

  • Madeleene

    Oj, här var det delade meningar. Men ack så bra. Nu får jag se det från två håll. Själv är jag inne på att det är en tradition att gifta sig i kyrkan. Sedan blir det sååå fint. Vad säger ni andra brudar 2008?

  • Madeleene

    Mysan98: De där långa svaren kan vara väldigt bra att läsa. Det är sant, ska nog ta och prata med m2b om hur vi ska göra. Men det är ju ingen bråska. Funderar på om man ska försöka få honom att gifta sig på natten på nyår till 2008. Vore lite annorlunda. Det bör han väl komma ihåg? Uppdaterar nya lite snabbt, min sambo är värdelös på datum (han minns inte sin egen födelsedag) och vi funderar på att gifta oss 080808 (han fyller då) för att han ska försöka komma ihåg bröllopsdagen.

  • Madeleene

    Coornet: Åh va roligt med en till med 080808, då kan jag informera dig om att det är 712 dagar kvar. Va mysigt att fylla år på bröllopsresan. M2b fyller samma dag Du kanske läste anledningen. Hehe var han själv som sa det om datumet Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Madeleene

    Coornet: Låter inte alls som många dagar kvar tycker jag. Vi ska på bröllop i vår så vi har det som ett del mål. Vi bor i Gävle området. Du/ni då?

    Vi vet festlokal/stuga och gäster. Sedan vet vi kyrkligt men inte om det blir i kyrkan eller på en vall. Det är där våra diskussioner ligger just nu. Vi ska ha ett litet bröllop för enbart de närmsta.

    Hur gammal kommer ni vara när ni gifter er? Vi kommer vara 25.

  • Madeleene

    Coornet: Man kan ju alltid få idéer från andras bröllop. Åh vad roligt att ev. en av dina bästa vänner gifter sig. Självklart kan vi byta mail adress, finns på den adressen på msn också.

    madelene@lediga.st

    Ja så kan vi prata om allt och så håller jag nedräkningen. Jag och m2b pratade igår om bröllopet att när han är klar med sin utbildning så är det två månader kvar Vad man kan längta.

  • Madeleene

    coornet: vad har du för mail adress då? Det glömde jag fråga

  • Madeleene

    Hej Tjejer! Hur är det? Hur går det? Var ett tag sedan nu igen. Man är in och tittar men ni skriver ju såååå

    Lägger till mig själv igen på den fina listan.

    Mysan98 - 12 Januari 2008
    MsNordqvist - februari/mars 2008?
    Snart_FruL - 8 Mars 2008
    Jag&Du - 10 Maj 1008
    Brud 2008- 20 juni 2008
    Snitte 5 Juli 2008
    Snart så - 5 Juli 2008
    Froggys - 12 juli 2008
    BT brud - 12 juli 2008
    Thailands brud - 080808
    June20- hade 080808 men blir ev Juli/Aug
    Jenny_Åland - 8 augusti 2008
    Madeleene - 8 augusti 2008
    BlackRoses September 2008

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!