• jajj@

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr4

    Skönt att höra att han håller sig frisk, förresten.

  • jajj@

    Tjena tjejer! Nu är jag tillbaka i stan och sugen på fika.

  • jajj@

    Vi kanske ska boka in en tid nästa vecka istället så fler kan komma? Det vore ju kul att se alla.

  • jajj@

    Jag kan alla dagar, för jag har semester nu.

    Pratade med Emma igår som sa att hon åker bort nästa vecka, så hon kan inte komma då. Det hade jag glömt bort... Men vi kan ju skjuta lite till på det så att alla kan komma. Jag tror att Hjärtat kommer hem från bröllopsresan i morgon. Fast jag har å andra sidan inget emot felera fikor.

  • jajj@

    Svemerikanskt bröllop, synd att du inte kom, det hade varit kul att träffa dig och så var jag lite nyfiken på de där 200 bilderna du hade i din väska och på vad som hände på ert bröllop. Vi får väl boka in en ny fika, eller vad säger ni andra?

  • jajj@

    Förresten, har du blivit headhuntad till ett nytt jobb? Du bytte väl precis jobb?

  • jajj@

    Förresten igen, det blir inget bröllop för oss nästa sommar heller. Det är nog inte meningen att vi ska gifta oss...

  • jajj@

    Oj, det är inte så dramatiskt som det kanske lät... Vi har bestämt oss för att flytta nästa sommar, så vi har börjat inse att det kanske är att ta sig lite väl mycket vatten över huvudet att både flytta till en ny stad, renovera ett gammalt hus och att vi båda ska hitta oss jobb och dessutom gifta oss på en och samma gång. Eller vad tror ni? Vi vill ju inte att bröllopet ska bli ett stressmoment utan någonting roligt, så därför funderar vi på att skjuta på det igen. Antingen till hösten eller kommande vår, eller nästa sommar... Fast då kommer det säkert dyka upp någonting nytt igen, det kommer nog sluta med att vi får gå till rådhuset på lunchrasten någon dag.

    Svemerikanskt bröllop, vilken knepig sits du har hamnat i! Man vill ju vara lojal mot sin arbetsgivare, särskilt när man är ny. Men samtidigt så tror jag att det kan vara bra att vara lite egoistisk ibland, i alla fall om du tror att du kommer att trivias på det andra jobbet. Du får väl träffa dem och besöka arbetsplatsen och se om det är något för dig. Man måste ju chansa lite ibland för att få det man vill ha.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr4