• ~emma~

    Hej tjejer!

    Bettan - vad fina ni var! Klänningen var helt underbar på dig ju :) Det hade varit kul att ta en fika sen och kolla på bilder. Vi har fått alla kontaktkartor nu och ska välja ut vilka bilder vi vill ha. Måste bara hitta ett förstoringsglas först, för de svartvita bilderna är yttepyttesmå :D

    jajja - vad gör du här, du har ju semester :D

    Själv åker jag på minismekmånad nr 2 om ett par veckor, ska bli skönt.

    Ha det gott! Kramar / Emma

  • ~emma~

    Hej!

    Svemerikanskt bröllop - ja, en fika vore mycket trevligt. Jag blir ju så nyfiken också på vad som hände er... skönt att det löste sig till slut i alla fall.

    Puh76 - det blir Kroatien den här gången, en vecka. Tog en superbillig resa för presentkorten vi fick på bröllopet. En veckas semester i somras var lite lite... Var är det ni ska åka i december?

    jajja - tack så mycket för i helgen, vi hade jättekul! Vi var helt slut när vi kom hem :D

  • ~emma~

    Svemerikanskt bröllop - vi åker nästa lördag men ska ha semester från torsdag, och eventuellt åker vi till stugan onsdag kväll. I så fall kan jag inte vara med på fikan tyvärr :(. Visst är det skönt att åka bort lite, speciellt när det känns som om hösten redan är här... Hur var det nu, åkte ni iväg på smekmånad?

    Puh76 - det låter härligt! Och romantiskt förstås :)

  • ~emma~

    Hej!
    Nej men fika ni nästa vecka, bara ni kan stå ut med att berätta allt två gånger ;) Annars funderar jag på imorgon eftermiddag vid ungefär kl 17... någon som kan då?

  • ~emma~

    Men då kan vi väl bestämma fika idag kl 17, ska vi ta Café Siesta mittemot Coffee Maniac (de har stängt den här veckan)?. Vad roligt :) Jag ska sms:a hjärtat också och se om hon kan komma.

  • ~emma~

    Bettan, Skåne - ja det var synd, det hade varit kul att träffa dig. Men det kommer alldeles säkert fler tillfällen :)

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr4