• helmina

    Kungälv med omnejd 2007

    Undrar om det finns fler som gifter sig i Kungälvs området 2007.

  • Svar på tråden Kungälv med omnejd 2007
  • Vi två -07

    Jag är här. Det har varit väldigt tyst här i Kungälvstråden. Kanske det är så att alla har semester. Hur går det med era planer?
    Vi har nu äntligen bestämt dag och plats för festen. Ska preliminärboka allt imorgon. Återkommer med mer då. Men den 16 juni är det tänkt för vår del.

  • Fru The

    Vad skoj.. vi har kommit väldigt långt, men tar det lite lugnare nu när det viktigaste är bokat. Håller på att kolla upp make up för stora dagen. Verkar bli antingen Body Shop eller en tjej som håller på att utbilda sig.. Får se vad som jag gillar bäst efter provsminkning och om de kan tänka sig att komma till mig på dagen. Vill slippa flänga runt om jag kan..

  • helmina

    hejhej nu är vi också hemma igen efter semestern. Vi hade tänkt att använda semestern till att planera lite men det är ju lite svårt när alla andra också har semester samt att man befinner sig på fel kust utan vare sig mail eller internet. Men vi fick iaf pratat igenom hur vi vill ha det med bla matbiten... buffe och vilka rätter som ska ingå. Så nu ska jag kolla runt lite med lokala cateringfirmor.

    Vi har ju kollat lite med Ytterns lokal men det känns som att den kan bli lite liten. den tar max 70 pers och vi har 80 på gästlistan (iofs inkl barn) samt att vi som sagt vill ha buffe och ett tvåmannaband som spelar. Så det lutar väl kanske åt folkets hus trots allt. :D veliga jag :D :D :D

  • Fru The

    helmina

    Ja, och det är lite skillnad på vad lokalen tar och vad som egentligen får plats. Folkets hus tar max 130 pers tror jag det står, men bara ca 80-90 vid sittning.

    Vad tänker du göra hår och så då? Har du funderat något på blommor m.m.?

  • helmina

    Jag ahr pratat med min vanliga frisör ang håret. först var hon väl inte överlycklig åt datumet eftersom det är midsommardagen men det verkar ändå som att det blir hon som fixar det, alt att vi testar oss fram till en enkel frisyr som jag o tärnan kan ordna själva. Kommer att lägga i lite löshår för att få det lite längre på ryggen...

    M2b´s kusin jobbar som florist så vi ska prata med henne om hon har lust att göra buketten.

    Smink har jag inte funderat på än ev body shop.
    Ni då??

  • Fru The

    helmia

    Jag får håret som present av en vi känner, så jag är bara ute efter sminket.. Finns ju inte så många ställen i Kungälv så vi har kollat på Studio Fame på Ytterbyvägen, men de har inte öppet lördagar under sommaren. Jeanettes vet inte om de kan göra en festsminkning på lördagar. När de gör brudmakeup så tar frisören hand om det..

    Så för min del verkar det enda vettiga Body Shop. Ev. kan även sminkösen där tänka sig komma till mig. Har inte pratat med henne ännu. Hon har semester, men enligt expediten så ska det inte vara en omöjlighet och det hade löst mycket...

  • helmina

    The
    Det låter ju lovande. Undra om hon kan tänka sig att jobba midsommardagen också... Fan att allt ska vara så mycket krångligare när det gäller den helgen, visst det är en röd dag men vi vill hemskt gärna ha just det datumet...

  • Fru The

    tja.. fråga går alltid.. Jag hoppas att hon kan tänka sig komma till mig på tveten.. Frisören är ju där, så det hade varit det allra bästa att slippa springa runt.

    Ska fråga henne så snart hon kommer från semestern. En till sak med Body Shop som jag gillar och det är att de gör en riktig provsminkning innan och inte bara pratar igenom önskemål och de 500kr är säkert värt det!

Svar på tråden Kungälv med omnejd 2007