• helmina

    Kungälv med omnejd 2007

    Det lutar åt vanligt 'coverband' för vår del. Som spelar lite rock/pop/schlager...

    Ang blommor så ska vi prata med m2b's kusin som arbetar med blomsterarrangemang så småningom. Men eftersom släkten inget fått veta än så väntar vi med det ett tag. ;)

    Har ni berättat för omgivningen än? Vi har bara berättat för våra föräldrar o syskon samt några kompisar.

  • helmina

    Kul. Redan klar med vigselringen också? Själv har jag inte börjat titta än... men jag har ju ett hum om hur jag vill ha den :)

  • helmina

    Jättefina bilder. Gillar ringen, och klänningen. Också redan inköpt :) jösses vad långt ni har kommit.
    Själv ska jag till syrran och prova idag igen :D förvisso inte hela och dessutom är det ju fortfarande lakansväv vi syr i ;) men man får ju lite känsla ändå.

  • helmina

    oki trodde det eftersom det såg ut som du hade klänningen hängande hemma :)

  • helmina

    provade lite på klänningen igår - endast livet som ska vara på foderklänningen.. satt bra. Nästa vecka ska syrran sy ihop klänningen med fodertyget + underklänning så när vi kommer hem från en vecka på Öland (åker imorgon) så ska jag få prova alltihop. *myser* :)
    Sen är det bara att ta en tur till borås där jag har tittat ut tyget till den riktiga klänningen så att vi kan börja sy den också. vill ju hinna med så mycket som möjligt innan min syster åker tillbaka till sin skola i frankrike i slutet av augusti...
    Annars får vi sy klart i jul när hon kommer hem igen :)

  • helmina

    hejhej nu är vi också hemma igen efter semestern. Vi hade tänkt att använda semestern till att planera lite men det är ju lite svårt när alla andra också har semester samt att man befinner sig på fel kust utan vare sig mail eller internet. Men vi fick iaf pratat igenom hur vi vill ha det med bla matbiten... buffe och vilka rätter som ska ingå. Så nu ska jag kolla runt lite med lokala cateringfirmor.

    Vi har ju kollat lite med Ytterns lokal men det känns som att den kan bli lite liten. den tar max 70 pers och vi har 80 på gästlistan (iofs inkl barn) samt att vi som sagt vill ha buffe och ett tvåmannaband som spelar. Så det lutar väl kanske åt folkets hus trots allt. :D veliga jag :D :D :D

  • helmina

    Jag ahr pratat med min vanliga frisör ang håret. först var hon väl inte överlycklig åt datumet eftersom det är midsommardagen men det verkar ändå som att det blir hon som fixar det, alt att vi testar oss fram till en enkel frisyr som jag o tärnan kan ordna själva. Kommer att lägga i lite löshår för att få det lite längre på ryggen...

    M2b´s kusin jobbar som florist så vi ska prata med henne om hon har lust att göra buketten.

    Smink har jag inte funderat på än ev body shop.
    Ni då??

Svar på tråden Kungälv med omnejd 2007