• StockholmsBrudar Ny kompisar 2

  Lör 8 jul 2006 10:20 Läst 8675 gånger Totalt 192 svar
  Lör 8 jul 2006 10:20

  Vår gamla tråd har ju blivit avstängd så jag fortsätter här....

 • Tor 20 jul 2006 10:05 #0

  Gumsestumpan:
  Kul med bilder, håret var ju hur snyggt som helst! Förstår att du var nöjd :)

  Ska du ta med bilderna och visa för din frisör när det är dags för ditt eget bröllop?

 • Gumses­tumpan
  Visa endast
  Tor 20 jul 2006 10:10 #0

  Wunja:
  Nja, jag tror inte det. Jag skulle kunna ta med den och visa att jag var jättenöjd så här men jag vill se annorlunda ut. Jag vill inte se likadan ut. En del av gästerna kommer ju på båda bröllopen och så har ju Michael sett mig i den frisyren. Ja, jag vet, lite löjligt men det får man väl vara på sin bröllopsdag!

 • Tor 20 jul 2006 11:39 #0

  Gumsestumpan: Jag förstår precis, jag skulle säkert känna likadant. Har du några idéer om hur du vill ha det?

  Jag har precis ringt till MakeUp Store samt en frisör jag fått tips om i Gävle och kollat lite. Jag kunde inte boka någonting ännu, men nu har jag åtminstone funderat på saken så det känns bra. Det känns som om fler och fler pusselbitar börjar falla på plats :)

 • Gumses­tumpan
  Visa endast
  Tor 20 jul 2006 11:50 #0

  Jag vet inte precis men jag vill ha lockar och lite utsläppt och så ska jag ha pärlor i håret. Jag litar helt och på min frisörska. Jag har fått håret uppsatt några gånger och alltid till bra resultat så jag tror inte att det misslyckas den här gången heller. Det är i och för sig inte samma frisörska men det ska nog gå bra. Det är frisörskan som ska sminka mig också och jag har aldrig blivit sminkad eller sett någon annan blivit sminkad men jag har hört att hon är bra av en kompis så det blir nog bra. Jag är lugnare än vad jag trodde jag skulle vara...

  Det är ju lång tid kvar innan det dags för din tur och det är kanske inte högsäsong för bröllop. Make up-stor kan dock vara bokade ganska långt i förväg. Det upptäckte jag när jag ville bli sminkad för någon fest. Jag trodde jag var ute i god tid någon månad innan men då var de uppbokade varje lördag i flera veckor...

 • Tor 20 jul 2006 13:12 #0

  OK, det ska bli spännande att se resultatet sedan! Jag önskar att jag också hade långt hår så att jag kunde göra en "riktig" uppsättning :)

  Egentligen ville jag boka hos MakeUp Store, men hon som hade butiken var på semester och vikarien kunde inte boka in mig. Hon tog mitt telefonnummer och den andra tjejen skulle ringa upp när hon var tillbaka, så det borde vara lugnt tidsmässigt.

  Det var lite värre med frisören, för där fick jag tag i en av de som driver salongen men hon kunde inte ge något besked så här långt i förväg. Lite synd, men de bad mig återkomma i september så i fall det kör ihop sig med just den salongen så finns det åtminstone tid till att leta efter ett nytt ställe. Hoppas jag, i alla fall :)

 • Gumses­tumpan
  Visa endast
  Tor 20 jul 2006 13:35 #0

  Det är nog lugnt, både frisör och make up. Hur har du tänkt ha håret?

 • Tor 20 jul 2006 14:03 #0

  Jag har inte en susning :) Jag är inte van vid att ha den här "mellanlängden" på håret, det känns som varken hackat eller malet! Vet inte riktigt vad man kan göra med hår av den här längden, så jag hoppas på att min frisör (vilken det nu blir) har egna idéer.

  Har du också tråkigt på jobbet? ;)

 • Gumses­tumpan
  Visa endast
  Tor 20 jul 2006 14:19 #0

  Visst skulle du ha något i håret, tiara eller liknande eller är jag ute och cyklar? Frisörer brukar vara duktiga på att se vad som passar ens hår så det kommer säkert att ordna sig. Du kan säkert få komma och göra en provuppsättning så du får se hur det kan se ut.

  Hur tråkigt som helst!! Jag har ingen som helst arbetsro... Jag har haft ganska mycket att göra i två veckor och har jobbat ganska hårt och nu har det minskat så då tar koncentrationen semester. En kollega var in för en stund sedan och hade en bunt med ärenden och jag tror att de kommer till mig så snart kanske jag får lite mer så jag kan sparka igång mig...

 • Tor 20 jul 2006 14:21 #0

  Jo, jag tänkte ha en tiara, har införskaffat 2 st (det var inte planerat, det bara blev så) som jag sedan tänkte välja mellan i samråd med frisören.

  Jag tänker nog faktiskt gå hem snart, jag har verkligen ingenting att göra. Det är bara jag och vår receptionist på kontoret nu och hon berättade precis att hon hade somnat och vaknat av telefonen ;)

 • Gumses­tumpan
  Visa endast
  Tor 20 jul 2006 15:56 #0

  Det är inte bra. Hon kan inte ens skylla på värmen... Nu ska jag också gå hem! Ska försöka skriva lite om gästerna... Det finns en del i slutet som är svåra. Igår ringde jag om buketten och först hittade hon inte min beställning. Tur att jag ringde så långt i förväg så det inte var någon dag innan bröllopet. Som tur var så fanns den där och igår när jag fick priset var det 500 kr billigare. Jippi! Idag blev alkolen 500 kr dyrare för vinet vi skulle beställa till efterrätten var slut så det blev ett dyrare alternativ. Så är det!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll