Inlägg från: Hexmaster |Visa alla inlägg
  • Hexmaster

    Ris dödar visst fåglar

    Hej,

    Det är alltså jag som har hemsidan Faktoider.nu, där jag bl.a. skriver att ris-som-dödar-fåglar är en tvättäkta myt. Om det finns belägg för motsatsen vore jag MYCKET intresserad av att ta del av desamma. Bilder på döda fåglar, uppgifter om kyrkor där det inträffat, med mera.
    www.faktoider.nu/ris.html

    Vad beträffar Malin22 - "det var vetenskapen som konstaterade att jorden var platt" så vore jag också mycket intresserad av att få reda på vilka dessa teorier var. Att kyrkan någonsin påstått detta är nys, men uppenbarligen är det inte det som avses.

    www.faktoider.nu/platt.html

  • Hexmaster

    "Jag och ett flertal andra personer har på olika platser observerat flera döda fåglar efter vigslar med riskastning. Det gör vi aldrig annars."

    Jag har inte en aning om vem "du" eller "ett flertal andra personer" är. Inte heller vet jag om det du påstår är sant, hittepå eller mittimellan. Med tanke på tyngden hos de som menar att ris är totalt ofarligt så krävs det väldigt mycket mer än ett anonymt tyckande på nätet för att jag ska ändra uppfattning. Tycker inte du det?

    I synnerhet som jag aldrig aldrig hört från folk i branschen, där jag händelsevis själv jobbat, om döda fåglar vid bröllop.

    Så: Ris är ofarligt för fåglar. Tills motsatsen bevisats.

Svar på tråden Ris dödar visst fåglar