Inlägg från: Sister of the Night |Visa alla inlägg
  • Sister of the Night

    Ris dödar visst fåglar

    Puffar också för denna mycket bra tråd!

    Apropå föregående inlägg vill jag gärna kommentera:
    Varför sopar inte de som nödvändigtvis ska kasta riset, upp direkt efter vigseln?

    Om och varför tycker jag egentligen är ganska ointressant i frågan om risets farlighet för småfåglar. Vissa påstår att det sväller illa och andra att det har med överätning att göra. Whatever. tydligen observerar folk som dagligen arbetar på kyrkogården att det följer döda fåglar i spåren av en riskantad vigsel. Det räcker för min del. Inget ris vid mitt framtida bröllop!

  • Sister of the Night

    Jaha, här går diskussionens vågor höga. Plötsligt har TS idiotförklarat en hel yrkeskår och TS är nog involverad i försäljningen av alternativt kastmaterial.
    nåja, det var inte vad jag fick ut av att läsa hennes inlägg i början i alla fall.

    Jag instämmer med den omtänksamma människa som för några inlägg sedan skrev att "varför chansa när man inte vet".

    Nej, jag tänker inte chansa den dagen.
    Och de som hemskt gärna vill bli överösta av okokta livsmedel på sin stora dag, kanske kan be någon i bekantskapskretsen att sopa upp det sen?

  • Sister of the Night

    Här måste jag säga att det är exakt lika imponerande av Fenix att bedriva en privat efterforskning och komma fram till den lysande slutsatsen att "duvor dör inte av att äta fimpar."
    Det är ju en fantastisk slutsats, och oerhört relevant i sammanhanget.

    Sjävklart går det utmärkt att använda sig av detta alternativ för Fenix, om Fenix så önskar. Lite udda förstås, men det är ju en helt annan sak.

    Att denna fråga är något enbart engagerar människor som saknar perspektiv på livet var också ganska festlig läsning. Tänk att det är just _denna_ fråga som avgör den saken! Otroligt intressant slutsats, verkligen! :D

  • Sister of the Night

    Fenix, jag kanske var lite brysk tidigare. Jag tolkade ditt inlägg som att du gjorde dig lite löjlig över oss som tänker på djuren också. Jag är superless på folk som driver med det här att bry sig om andra varelser... Sorry om jag misstolkade dig!

  • Sister of the Night

    Fast fimpar måste ju vara farligt! (Om vi nu ska vara seriösa om fimparna alltså) Har sett en and peta i sig en liten fimp, förhoppningsvis svalde den inte utan kasserade munsbiten. Ren tokak är ju skitfarligt att äta, så en fimp med tobak kavr borde inte vara så nyttigt.
    Fast jag medger att detta inlägg hjälper till att spåra ur tråden...

  • Sister of the Night

    Fast Damen i röd hatt, jag tycker inte att TS formulering tyder på vare sig högdramatisk benägenhet eller surhet, (ännu mindre av det löjeväckande slaget).
    Jag tolkar hennes inlägg som... tja, exakt det hon skriver.
    Visst är det intressant att diskussioner emellanåt är så levande som de kan bli ibland. Men känner man att man gett sitt, så att säga, så måste det ju vara OK att dra sig ur - och att informera om att man gör det?

  • Sister of the Night

    PS. Solstickan, ditt bidrag till debatten i denna fråga har jag funnit synnerligen intressant. DS.

Svar på tråden Ris dödar visst fåglar