Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Äntligen kan jag se dagen någorlunda i sin helhet. Bara för en vecka sen var jag nästan helt förtvivlad för att jag knappt visste vad som skulle ske, men nu har man faktiskt koll på läget. Känns mycket bra!
    Imorgons kall vi köpa papper så vi kan skriva ut festprogrammen, vi ska även köpa hjärtan på tråd, ramar till bilderna på våra mor-och farföräldrar, lite blommor till vigselplatsen samt blompinnar och nåt band så vi kan markera lite vart gästerna skall stå. Detta om det blir fint väder för är vi inomhus får vi knappast användning för annat än blommorna. Jaja, då får det bli så i så fall. Man vill ju vara garderad. Vi tänkte hur som helst sätta iordning det på fredagen och så får vi se om det används eller ej.

  • Poppinella

    Min kroppsstrumpa är knappast snygg heller, men även den är väldigt skön! Känns riktigt bekväm under klänningen med nu när man provat det.

    Idag har jag klippt och färgat håret samt testat lite inför uppsättningen. Har även en fin sminkning på mig nu!
    Är såå nöjd med färgen, trivs redan jättebra i det! Uppsättningen tror jag blir jättebra med, men det var tur att vi provade idag för det råkade bli lite väl krulligt på det hon testade först. Nu märkte man ju då hur man inte ska göra då utan bestämde att vi skall arbeta utifrån mina egna lockar istället. Med det krulliga som blev nu så tappade jag längden på håret och det vill jag inte.
    Sminkningen är jag också jättenöjd med, känns som allt kommer passa så bra ihop. Vad kommer då gå fel när allt känns så bra undrar man...?
    Har handlat ramar idag med så vi ska göra färdigt tavlorna vi tänkte ha vid gästboken. Blommor och blompinnar köpte vi som sagt igår. Inget märkvärdigt, men mest så vi ska ha nåt i alla fall. Nu får vi alla bara hoppas på fint väder. Det är ok om man skall vara inne förvisso, men inte lika ok som ute!
    Burr, nu närmar det sig....

  • Poppinella

    Det lovar jag dig! Kanske det kommer nån bild redan på söndagen. Om inte så dröjer tyvärr nån vecka då vi ska iväg efter.

    Hoppas det löser sig med ringarna för dig. Det borde ju verkligen gå att gravera även höga ringar tycker man ju!
    Conny åkte precis iväg till Malmö för att hämta våra ringar! Spännande! Om en timme ungefär har han dom! Ska bli så kul att få se dom! Själv ska jag iväg på utvecklingsdag hela dagen. Börjar kl 13 och jag vet inte när jag kommer hem. Annelie, du ska väl också vara där?

  • Poppinella

    De var så fina!!! Och satt så bra!!! Vill ha på mig båda ringarna nuuuu!

  • Poppinella

    Visst blir det en uppföljning, största reportaget blir ju efter bröllopet. Som det ser ut nu så blir det ett helt uppslag, hoppas på det i alla fall.

    Idag har jag fått fina naglar! De kommer matcha de fina ringarna så bra! Det var jättekul att få gjort vid naglarna, har aldrig haft så fina!

    Connys frockcoat är hämtad så den hänger här hemma.
    Hans farfars guldklocka (som han ärvt) är förminskad så att han kan ha den på bröllopet.

    Vi har handlat för lunchen vi ska ha på dagen också så det är klart. Skall förbereda allt det imorgon. Blir ju pastasallad så man kan hacka iordning allt så det är klart. Köpte faktiskt engångstallrikar, bestick och muggar också så ingen skall behöva stå med disk.

    Har skrivit en lista på allt vi ska ha med till Heagård imorgon så man inte glömmer nåt. Blir ju mycket att göra imorgon med. Först ska vi hämta blommorna på morgonen, sedan får vi städa av lite snabbt och sen kommer två av tärnorna och då ska buketten göras och Anya ska hjälpa mig med salladen och annat. Måste även packa vad man ska ha med sig till hotellet. Skall verkligen försöka ta det lugnt också, men det är svårt.

    Kan inte fatta att det är min tur nu....

  • Poppinella

    Tack så mycket båda!
    Det ska bli mycket roligt att kunna samla alla, men jag kommer nog inte förstå att det faktiskt är VI som dragit igång en sådan fest... lilla vi som bara har haft små tillställningar med några få människor. Ojojoj!

    Vi har konstaterat att den frågan man får mest är "Är ni nervösa?" Igår frågade säkert 10 personer det.... ingen frågar om det ska bli roligt, vilket egentligen är lite konstigt. Fast det tar väl alla för givet antagligen. Jag hars äkert själv ställt just den frågan hur många gånger som helst... kanske aldrig gör det igen utan omformulerar mig

    Nu ska vi hämta blommorna och sen är det full fart!

    Kram på er flickor, det har varit ett sant nöje att vi har följts åt i bröllopsplaneringen! Hoppas på många trevliga träffar som nyblivna fruar!

  • Poppinella

    Det står förresten kommentarer i kanten till höger (med liten text) om bilderna.

  • Poppinella

    Hemlis? Vadå för hemlis? Nu blir jag ju jättenyfiken!

    Vi är lediga en vecka nu. Ska ta det lugnt idag bara och åka nånstans imorgon. Bara runt i Sverige lite, vi får se vart vi hamnar. Ska bestämma det idag. Vi kommer i alla fall avsluta i Västerås till helgen.

    Nu ska jag inte jobba lika mycket som jag gjort i sommar och det ska bli jätteskönt! 75% känns alldeles utmärkt efter denna hektiska tid.

  • Poppinella

    Jag har inte hört nåt från henne. Undrar också hur allt har gått för hennes del.

    A-K, du kommer vara sååå vacker, det vet jag! Oroa dig inte för det. Jag har ju aldrig känt mig så fin som i lördags, det är ett som är säkert!

  • Poppinella

    Poppinella tillbaka efter sin lilla Sverigeresa!

    Idag damp ett brev ner i lådan och det var ett inbjudningskort till ett bröllop! Min systers!!! Det är så kul att få tänka på ett annat bröllop än sitt eget! Gissa vilka som ska vara tärnor då? Jag och min andra syster! Tjoho!! Jag ska vara tärna och inte brud! Det ska bli jättekul! De gifter sig för övrigt på Halloween! Nu är jag helt i upplösningstillstånd så jag vet knappt vad jag ska skriva....

  • Poppinella

    Jo, men bara att de pratade om det. För ett tag sen pratade de om att ha ett Halloweenbröllop, men sen ändrade de sig till våren istället. Slutligen kom de så på att de visst ville i november ändå och satsar på det.
    Ja, jag har redan börjat planera hippan. Det är jättekul och känns så roligt att få göra det för nån annan! Jag och andra systern har snackat ihop oss litegrann och brainstormat och imorgon tänkte jag försöka ta kontakt med de andra tjejerna som kommer vara bjudna och se om de har några ideér.

    Vi var i Husqvarna en natt, sen Linköping, sen Örebro (där vi bodde på ett jättefint hotell med ett helt underbart rum) och slutligen Köping utanför Västerås där vi spenderade helgen. Hur mysig vecka som helst och alldeles lagom! Vi har gjort vad som fallit oss in och inte stressat med nåt!

  • Poppinella

    Hej på er!

    Anna, vad mycket ni får gjort! Bra jobbat. Försök bara ta det lugnt dagen innan. Nu talar även jag av erfarenhet (även om det känns konstigt fortfarande att ha det bakom sig). Vi hann inte ta det lugnt alls, men det var pga ett återbud i det sista. Hade vi inte fått det hade vi haft allt fixat tidigare, vi låg så bra till i tidsplanen. Typiskt!

    Pixbox är bra ja. Först måste du bli medlem och sedan går man in på "Ladda upp", trycker sen på "Skapa och ladda upp". Sen är det bara att bläddra fram de bilderna man vill lägga upp. Väldigt enkelt och smidigt! Det jobbiga är bara att bilderna sällan hamnar i den tidsordningen man själv laddar upp dom i. De kastas om kring lite.

    Vi har inte haft nån bild i tidningen ännu. Måste ta tag i det, men har inte orkat.

    Ha det bra alla!
    Annelie, lycka till på resursen!

  • Poppinella

    Anna, vilken sits! Det blir en ond cirkel av det där. Hoppas att Klamedam tar sig i kragen och svarar nån gång. Fattar de inte att de förlorar kunder på detta viset? Man kommer ju knappast rekommendera nån som strular så, eller?

    Robie, de har inte ringt från Propeller. Vill du så får du gärna hälsa dom att de kan stryka mig. Jag har så mycket ändå och om läget ändras kan du säga att jag i så fall hör av mig om jag kan igen.

    Nu har jag precis betalat notan till Heagård. 30 353 kr slutade det på. Mycket pengar, men det var faktiskt värt varenda krona! De var så otroligt duktiga och hjälpsamma och vi behövde inte tänka på nåt. Inte ens på det som vi strulade till behövde vi tänka på, det löste dom.

    Ingen bild i tidningen ännu, men vi har i alla fall kommit så långt att vi har valt ut vilken vi ska sätta in. Det är väl alltid nåt va?

    Vi valde ut bilder hos fotografen igår som vi ska göra en bok av. Det är från den sidan de gör reklam för här på BT "gör din egen bok". Det ska bli riktigt roligt. Sedan satt vi med layouten på bröllopsreportaget i tidningen också. Gah, man får ju inte plats med allt som man skulle vilja få plats med.

    Tänk att vi snart ska träffas igen, alla som fruar! Så kul!

  • Poppinella

    Gah, skrev ett långt inlägg som jag lyckades klicka bort... (ny mus - får skylla på den) Så irriterande.

    Hoppas du får en hippa på lördag och att det blir en trevlig och rolig sådan!
    Själv sitter jag och planerar min systers, det är himla kul! Alla kan dessutom vara med nu och det är ännu bättre.

    Igår köpte vi ett nytt köksbord, jag kan knappt slita mig från köket nu! Det är så fint! Vi köpte det för pengarna som var kvar efter att alla bröllopssaker var betalda!

    Nu i dagarna tror jag det nya Frotténumret kommer ut så då får ni hålla utkik! Det såg väldigt fint ut när vi var där och kollade, hoppas det blir lika bra i tryck!

    Ser fram emot en träff snart!

  • Poppinella

    Veckan efter den 14:e kan jag måndag efter 15.30, hela tisdagen, men inte onsdag eller torsdag. Kan även fredag efter 15.30 samt både hela lördagen och söndagen som det ser ut nu.

    Om du vill ta träffen efter resan Anna så kan i alla fall jag preliminärt den 1/11, jobbar troligen morgon då och slutar i så fall 15.30.

    Tack Annelie. Blev väldigt nöjd själv med det i tidningen.
    Vad kul att du trivs, är det 83:an nu ett tag framöver eller hur var det? Du lär väl synas på MAVA ändå misstänker jag, genom resursen

    Ha det bra!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)