Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Fast du måste ju inte ha såna korgar a-k om du inte vill. Tror att de flesta faktiskt INTE har såna. Det blir ju liksom extrajobb att fixa iordning dom, orkar du inte så ska du ju låta bli.

    Lungan är nog kul, allt slem och så...

    Nu ska jag strax jobba så vi ses här snart igen!

  • Poppinella

    Inte kul med sjuka barn.... hoppas han frisknar till snart!

    Imorgon är det bara en vecka kvar.... *spelar Hajen-musik*
    Jag vill ha mer tid på mig!!! Fast å andra sidan, så här på slutet får man verkligen saker gjorda. Inte så kul dock att det blir under stress.

    Har glömt skriva att jag beställde blommorna från han på torget också. Alla sorter jag valt var mycket billigare än Blomsterlandet så det kändes givet. Mycket trevlig var han också och det känns ju alltid bra i dessa tider.

    Igår fixade jag Connys morgongåva och jag är helnöjd. Vågar inte skriva här vad det är då jag ofta har denna sidan uppe och då kan han ju se det - ve och fasa! Jag som ansträngt mig så för att hitta rätt!
    Vet att han har köpt till mig också och jag har verkligen inte en aning om vad det är för nåt....

    Tisdag ska bli en kul dag. Först ska jag ner till salongen och få håret färgat vid tio på morgonen. Ska vara hårmodell då så färgen blir gratis. Sen ska jag fixa naglarna på samma salong för att senare komma tillbaka och klippa mig. Mycket den dagen och en del flängande, men man kommer nog bli fin!

    Ska idag sitta och greja med festprogrammen igen, men det är så svårt att färdigställa tycker jag! Jag är så rädd att det blir fel på nån person i deras presentation eller att man skriver fel på menyn eller annat. Jaja, bara att ta tag i det.
    Vi ska även sitta och pilla med fotografier som vi ska skriva ut i svart-vitt. Den biten är ju mycket roligare, men också mycket mer onödig.

    Ha det bra alla!

  • Poppinella

    Nej, vi ska inte ha nån annons innan. Det får gärna räcka med de folket som kommer

  • Poppinella

    Hm, så långt hade jag inte tänkt... jaha, när måste man sätta in en sån annons då? Hur lång tid tar det och vart vänder man sig?

  • Poppinella

    Nja, inte vad jag kan komma på. Möjligtvis ett par tofflor som Annelie pratade om. Har två par, men skulle vilja ha två-tre par till. Bara om du hittar och de kostar runt en tjuga kanske.

  • Poppinella

    Snarare flip-flops i så fall. Men det är ju inget du ska leta efter eller så, bara köp om du springer på det så får du pengar av mig sen.
    Hinner nog inte med Gekås tyvärr. Vill gärna åka dit, men det är min enda lediga dag idag och vi har en del att stå i.

  • Poppinella

    Oj, vad ni har sjuka barn! Det var ju inte roligt att höra! Stackarna...

    Vi måste hämta våra ringar, men vet inte riktigt vilkan dag vi ska ta det. Helgen hade varit bra, kanske söndag kväll. Jobbar ju hela tiden, men det får bli efter jobb.
    På lördag ska vi åka runt med Matts och kolla fotoplatser. Det ska bli lite kul tycker jag!

  • Poppinella

    Det är lugnt, tack ändå!
    Vi har ju två par redan, men ville ha några till. Tycker den idén var så bra nämligen!

  • Poppinella

    Jag köpte bara ett par stay ups. Hade inte tänkt ha några alls, men tänkte sen på att skorna kan bli jobbiga att gå i. Tycker nog du ska nöja dig med ett par för precis som Robie skriver, vem ser om de går sönder?

  • Poppinella

    Ja, inte skulle jag gått upp vid denna tiden annars! Morgon idag med och även imorgon. Sen får jag sovmorgon!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)