Inlägg från: www.robiefredrik.se |Visa alla inlägg
  • www.robiefredrik.se

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Dom var bra!!! Ja jag är lite trött på konstiga och menande blickar när man säger nej tack till något m alkohol i. Kan man inte bara INTE vilja dricka alkohol? Måste väl inte ha en bra förklaring på allting.

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Vi håller ögon o öron öppna. Har fortfarande inte bestämt oss för var, kanske huset bestämmer åt oss. Så mycket som deras hus är värderat till kommer vi dock inte att lägga på ett hus i Arvidabo, tyvärr.

  • www.robiefredrik.se

    Såg er i tidningen i veckan Annelie! Nu väntar jag på att på se Petronella o Conny. Har inte HP så jag kan inte hålla utkik varje dag :( Har jag missat bilden, någon som vet?

    Ja nu är det inte lång tid kvar för vår sista brud! Du låter lite hispig ibland Anna. Idag är det lördag, har du fått någon möhippa idag? Du måste rapportera snarast i så fall :D

    Vår resa till Thailand är betald nu! Längtar redan, ser mycket fram emot februari.

  • www.robiefredrik.se

    Kul svensexa!
    Visst kan allt gå fel, men hur ofta gör det det? Du har säkert allt under kontroll, även om det inte känns så nu sä här en månad innan. Du hörde väl mig, hur nojig jag var :) Men vi fick ju en underbar dag där llat klaffade. Det blir säkert så för er åxå.

    Nu ska jag snart jobba. Ska bli jätteroligt.

    Petronella! De frågade mig i fredes på Propellergatan om du fortfarande ville komma in o jobba. Jag sa att de skulle ringa till dig, det kan ju inte jag svara på. Har dom ringt? Kan du inte säga till när ni är i HP? Har ju inte den hemma, men vill gärna se er.

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Vad 17 är det med dom??? Klammerdamm menar jag, vill dom inte ha fler gäster? Det kommer ju aldrig bli att man rekomenderar dom, tyvärr. Inte efter de beter sig på det viset. Dom får ju betalt för en tjänst, varje kund ska tas om hand om ju!!! Idioter!

    Kul att vi ska träffas snart! Kul att alla blivit fruar snart med. Tänk att det var för ett år sedan vi träffades första gången här på BT :) Järngänget är kvar..... men vi har visst lyckats skrämma iväg några ;)

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jo jag jobbar o står i, pluggar även mycket nu o väldigt mycket hund för tillfället. Har blivit hjälpinstruktör på en agilitykurs, jätteroligt!

    Ska jag vara ärlig så har jag tröttnat lite på BT, finns ju ingen mer anledning att hänga här. Jo en - DU, Anna!

    Vet inte om jag skrivit det tidigare, men vår Thailandsresa är betald nu. Allt gick på 33000:- Mycket pengar, men hoppas att man "får tillbaka" dom i upplevelser när vi är där.

    Blev det någon hippa i lördes? Eller var du bara på vanliga kalas? Har du koll på allt annars? Hur gick det med klänningen? Har du fått den tillbaka?

    Vi var på Petras vigsel i lördes i Snöstorps kyrka (Anna, du vet väl vem jag menar). Så vacker hon var. Nu har vi varit på 5 vigslar i kyrkan i år, något jag tänkt över är att samtliga ser ungefär lika ut, lite trist för prällen måste det ju vara. Träffade en av dina gäster där Anna! Hon sa att du var lite hispig :)

  • www.robiefredrik.se

    Varför är du säker på att det blir hippa på lördag? Usch då är det väl marknad i Burseryd, tänk vad pinsamt det kan bli ;)

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jag ska tävla på dagen 14/10 i Oskarström. Festen börjar 18 så jag vet inte riktigt när vi åker. hade ju gärna velat komma till Wapnö, men vet inte om vi hinner. Hade ju sagt till Jessica o Rickard att vi kunde ta hand om Klara under er vigsel, men så blir det kanske inte.

  • www.robiefredrik.se

    Då ska jag hålla utkik efter frotte! ska bli kul att se er!

  • www.robiefredrik.se

    Anna: det var ju bra att det löste sig med filmning. Kanske han inte är så duktig ändå? Vi vet ju inte, har inte sett det han filmade på någon annans bröllop - om du förstår vad jag menar ;)

    Du kommer inte att komma ihåg att hålla tummarna för oss ;) Tänk du på ditt istället, det kommer att vara nog.

    Ja när ska vi träffas då? Eller ska vi bestämma det efter Annas bröllop? Är lite sugen på en träff NU!!!! :)

  • www.robiefredrik.se

    Jag kan varken tis (styrelsemöte) ons (kurs) tors (jobb). Däremot kan kan på måndag, fredag och helgen ;) Men då kunde visst ingen annan :D

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Vi åker nog till Burseryd idag, har inget annat för oss i helgen och en marknad är ju skoj att gå på, de har visserligen inte så mycket vettigt att sälja men det är kul att träffa folk. Ska jag ta med mig ett nr av frotte? Om vi inte hinner inom medan du är på jobbet så lägger jag den i er brevlåda, så finns den där till dig på måndag när du kommer till jobbet.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)