Inlägg från: www.robiefredrik.se |Visa alla inlägg
  • www.robiefredrik.se

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Petronella: jag men nu är det inte så lång tid kvar tills du får ha den då dig jämt!!! Kul att ni blev nöjda.

    Nu är det bara 2 dagar kvar!!!
    Läste er sista artikel i Frotté, blir det en uppföljning på själva bröllopet? Dum fråga kanske, det blir det väl eftersom alla ska visa upp vad de gjort o få reklam (frisör, smink mm).

  • www.robiefredrik.se

    Regnbågen har nog öppet mellan 11 o 17 på söndagar. Har för mig det. 12 29 00 är deras telefonnr.

    Anna ska du ner till Halmstad något mer nu snart? Jocke o Uffe skulle nämligen ha inbjudningskort utav mig. De ska ha fest 14/10 (!) och jag ska inbjudningskort till dom. Problem nr 1: vi ska få upp dom till Burseryd inom snar framtid, problem nr 2: de är inte färdiga till på söndag (har inte börjat m de än o är inte hemma på hela helgen). Så ska du ner till Halmstad snart igen o kan ta med dom upp? Annars får dom komma ner själva, men det hade ju besparats en resa om någon annan som ändå skulle hit o upp igen kan ta dom. OJ va lång utläggning det blev om de här inbjudningarna :)

  • www.robiefredrik.se

    Ja nu är det Petronellas tur!!!! Hur kul som helst.
    Hoppas vädret blir fint (ser inte ut som det just nu kl 07.21 fredag). Jag ska tänka på er! Ni kommer att att vara ett fint par. Tänk bara på att le, sträcka på er och andas!

    Sticker till Borås i em så detta är min chans att önska er lycka till, hoppas du ser det innan bröllopet. LYCKA TILL!!!!!!!!!! :D

    Anna: Tack för tipset o erbjudandet men vi är inte hemma på söndag, kan fixa ett vadderat kuvert. Visst blir det billigare att skicka, men det är dock 60 inbjudningar (eller det är 60 bjudna, många är ju par), så det blir ett stort kalas dom ska ha. Men de sa att de kanske skulle ner själva så då kan dom ju ta dom, det är ju inte mitt problem.

    Så nu ska jag snart till skolan och sedan blir det Borås o tävla..... vi hörs efter helgen, förhoppningsvis har Nellan något att berätta då ;)

  • www.robiefredrik.se

    GRATTIS!!!! Klart att allt gick bra :) Så fina ni var. Blir alldelles rörd :) Tärnornas klänningar diggar jag.

    Javisst är det kul att få lite uppmärksamhet ibland. Cityfotograferingen var jätteroligt. Kan tänka mig att Äventyrslandets bilder blir coola.

    Är du ledig lite nu? eller ska du börja jobba direkt (vet att du sagt det tidigare hur du ska göra, men minnet är kort).

    Hade varit kul att träffas snart, eller vad säger ni andra. Titta på bilder och stressa upp Anna lite ;) Nej, snarare lugna ner henne.

  • www.robiefredrik.se

    Va kul Anna! Jag tror du kommer bli jättefin, det låter fint i alla fall. Vem ska sminka dig?

  • www.robiefredrik.se

    Så du har fått mejl från Catharina? Är hon gift? Har inte hört av henne sen i våras o då var det så mycket strul. Kul att hon vill träffas.

  • www.robiefredrik.se

    Roligt att du kände dig fin o var nöjd med färgerna.
    Sola bara inte för mycket och för nära inpå dagen D.
    Nä nu ska jag plugga lite. Ha en bra helg. Vi hörs.

  • www.robiefredrik.se

    Men visste du inte om att de skulle gifta sig då? Va kul att vara tärna. Då ska du fixa möhippa o grejer nu då. Så skoj! Hade ni det bra på er lilla semester då? Vart var ni?

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jag brukar dricka ett alkoholfritt när jag vill slippa alla frågor på varför jag inte dricker alkohol längre (trött på gravidrykten) Sutter Home Fre Chardonnay 2005 (nr 1969) heter det. Det är ett vitt vin som är jättegott. Det kanske inte passar till maten, men gott är det?

  • www.robiefredrik.se

    Glömmde skriva - Vi hade vatten (både vanligt o bubbel), läsk, cider som alkoholfritt alternativ. Sedan hade vi alkoholfria drinkar i baren. Ja vatten en hel kväll hade varit lite trist. Men vatten går ju göra lite roligare med frukt eller grösaksskivor i.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)