Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Just det ja, idag har jag inhandlat en del saker till vår "I-nödfall-korg" samt skrivit en lista på vad vi mer skall köpa till den. Kan ni komma på nåt mer som är bra att ha i?

    Idag köpte jag följande:
    *En korg (bra till en I-nödfall-KORG va?)
    *En liten flaska hårspray
    *Plåster
    *Hårband
    *Hårnålar
    *Tuggummi
    *Halstabletter
    *Nagelfil
    *3-pack små tändare
    *En minideo för män och en för kvinnor
    *Samarin
    *Pappersnäsdukar

    Skall även köpa:
    *Huvudvärkstabletter
    *Tandpetare (finns ju förvisso säkert på Heagård)
    *Tamponger
    *Cigaretter
    *Lypsyl
    *Några billiga tofflor (jag snor din idé Annelie för den var så bra!)

    Kan ni komma på nåt mer som är bra att ha i?

  • Poppinella

    Så du är också här vid denna tiden.... Jobba?
    Jag ska alldeles strax iväg.

    Ska notera dina tips på handlalistan. Tack för det!

    Nån mer som kommer på nåt?

  • Poppinella

    Det där har jag också varit med om, hemskt är det! Jag är alltid lika rädd att man ska höra hur tyget går sönder eller nåt *panik* Dock har jag lyckats krångla mig ur för små klänningar än så länge.

    Just det a-k, skulle du ha en likadan kroppsstrumpa eller kroppsklänning?

  • Poppinella

    Vi ska kanske också ha You raise me up ju! Fast vi ska troligtvis dansa till den. Tror inte vi komme rha någon musik att gå in till faktiskt... vi går ju troligtvis ute och vet i så fall inte vad som skulle spelas och hur. Får se om det dyker upp nån idé annars är det inte hela världen.

    Idag var vi nere på stan och handlade byxor till Conny. De satt alldeles perfekt! Så blir det när man faktiskt ber om lite byxhjälp i affären och inte bara nöjer sig med de som satt ok. Han fick även köpt sig ett bälte samt strumpor. Så tjusigt så!

    Sedan handlade vi present till hans bestman. Det blev en whiskeyflaska samt en fin bok om whiskey. Det blir nog bra till honom tror jag.

    Fick köpt ett par tofflor att lägga i korgen också. Hittade billiga på Hemtex.

    Sedan träffade vi hon som ska vara DJ på festen och det blir nog kanonbra! Litar helt och fullt på hennes val av musik (fast vi får lov att komma med vissa önskemål så klart) och vi känner oss helnöjda båda två.

    Åh, så bra när man får ordnat saker!!! Blir så glad då!

  • Poppinella

    Även jag röstar för det första förslaget... det lät ju riktigt smaskigt!

    Ja, jag är stressad som bara den... inte nervös ännu, utan just mera stressad!

    Igår var jag i Gbg och provade klänningen. Den satt perfekt och behöver inte sys in nånting. BH:n jag köpte var inte riktigt bra under om jag hade axelbanden. Dock kan jag ha en utan axelband och då spelade det inte riktigt nån roll om den satt lite illa för det syntes inte igenom.
    Så nu ska klänningen bara pressas av dom och sen kan jag hämta den. Det blir nog samma vecka vi gifter oss, men då jobbar jag inte så mycket så det är lugnt.

    Nu ska jag ut i tvättstugan (sånt som också behöver göras i dessa tider...)

  • Poppinella

    Jag tror det kommer gå alldeles utmärkt a-k! Ta gärna lite bilder om du kan!
    Jag gjorde inte det denna gången heller... fattar inte att jag glömmer det hela tiden. Sanna, ena tärnan, tog ett par bilder från första gången vi var där, men de har jag fortfarande inte sett. Ska be henne skicka dom efter bröllopet tror jag för dte kommer vara kul att ha.
    Nu är alla saker till våran Nödfallskorg inhandlade. Förutom cigaretter förstås, det glömde jag trots att jag funderade över vilket märke jag skulle ta när vi stod i kön. Jaja, det hinner jag nog med i alla fall. Detta var lätt det roligaste att handla till tycker jag! Älskar sånt onödigt plock och pyssel!

    Sedan skulle jag beställa blommor också, men han Ulf som jag skulle prata med var iväg nu så jag lämnade en beställningslapp och mitt nummer så ska han höra av sig i början på veckan när han var tillbaka. Annars ringer jag honom då.

    Tärnpresenter är inhandlade också, men det tänker jag inte avslöja vad det är för jag vet att ena tärnan har varit inne på BT så vem vet, hon kanske är inne i denna tråden? Hej hej Anya! *vinkar*

  • Poppinella

    Låter fint med klänningen a-k! Ibland hittar man såna där affärer mitt ute i ingenstans som bara är sååå bra!

    Händelserik helg! Jag blev hippad och Conny blev också ivägrövad för svensexa. Det var en full dag och fastän jag hade anat oråd ett par dagar innan så gick jag på det på morgonen, hur de lurade mig! Fattar inte så här i efterhand att jag gick på det... fast de använde sig av min svaga punkt, katterna!
    Fick byta om till en byggoverall, skjorta och hjälm och sedan fick jag en fin skylt att hänga på bröstet där det stod:
    "Hej, jag heter Petronella! Ser jag ut att vara vilsen/plakat/singel, ring Conny tel xxxxx". Urtjusigt!
    Det bar iväg till Göteborg och först stannade vi på min systers jobb (hon jobbar i en stro herrgår, eller en slottsliknande lokal kan man säga) där vi satt och hade trevligt, drack bubbel och dippade grönsaker. Jag fick även klippa och klistra ett porträtt av Conny.
    Sedan åkte vi iväg på femkamp vilken varade ett par timmar. Sumobrottning och rodeo på mekanisk tjur var ju hur kul som helst! Dock hade jag fått i mig lite för mycket att dricka så en speciell gren gick ju inte särskilt bra för min del.
    Efter detta åkte vi till min syster igen och åt ostbricka och där fick jag även svara på en del frågor. De hade även gjort en bok till mig som ännu inte är klar, den blir väl det efter bröllopet kan jag tänka mig. Jätterolig var den i alla fall!
    Sen åkte vi till en restaurang där vi satt till vi skiljdes åt och då gick jag och mina systrar vidare till ett ställe som hette Rockbaren.
    Det var en jättetrevlig och kul dag och jag är så glad att den var full av trevligheter och inte pinsamheter!

    Conny blev ivägrövad en timme efter att jag hade åkt och han hade fått åka till Arosfortet (hette det så?), sen åka go-cart och även bli iklädd en sån där vadderad dräkt och få en hund bussad på sig. Han hade lika kul på sin dag så vi är så nöjda med denna helgen båda två!

  • Poppinella

    Det var en som jobbar som väktare som hade hunden i alla fall för det var på så vis de lurade ut honom. En väktare som ringde på dörren och sa nåt i stil med att det varit inbrott i en röd 940... vilket vi ju har. Han vet inte vad han eller hunden hette faktiskt.

    För min del var den en kompis här i Halmstad som i sin tur använde sin skådespelarkompis att knacka på vår dörr och säga att han var en granne som fört statistik över hur många gånger våra katter pissat och skitit i hans trädgård och han var sååå missnöjd över detta. Sedan började han prata om att vi minsann matar vildkatter (vilket vi inte gör) och drar dit en massa andra katter. Jag försvarade mig så trevligt jag kunde, men när han gick på om att vi matade andra katter, vilket han naturligtvis inte gillade, så blev jag nästan rädd. Han köpte ju inte det jag sa och då visste jag snart inte vad jag skulle säga längre. Sedan fick jag syn på en filmkamera över hans axel, men inte ens då fattade jag. Trodde då att de skulle filma hur jag förnekade att vi matade och drog dit en massa andra katter och jag visste velkligen inte vart jag skulle ta vägen...s en fick jag syn på att det var min syster som höll i kameran och då började jag storböla, fast det var av lättnad!

  • Poppinella

    Klart man inte behöver ha såna korgar! Det får man ju helt göra som man vill, men jag tycker sånt plock är roligt att greja med så jag gjorde det gärna. Dock är jag rätt trött på allt annat planerande också så jag förstår precis hur du känner dig.
    Vad ska du fixa til barnen? En idé är att ha lite pennor och små block så de kan rita lite med. Kanske ett kinderägg och lite annat roligt i en påse? Jag älskar verkligen att göra sånt! En midsommar när jag och systrarna skulle träffas gjorde jag såna små partypåsar till alla (vi är ändå vuxna ) med lite roligt i. Alla fick varsitt nyckelband med ful text på, sedan var det lite kylskåpspoesi i så alla fick dikta ihop lite och lite annat plock. Hur kul som helst att sätta ihop!

    Jovisst var det Jocke och Nitro Robie. Visade bilden för Conny och det stämde bra det. Kände du dom?

    Igår träffade vi vår vigselförrättare och han var hur mysig som helst! Det känns jättebra att vi fick honom för jag tror verkligen på att han gör det till en fin vigsel!

    Bokade även in tid för att fixa naglarna igår. Ska göra det på tisdag, samma dag som jag ska färga håret, klippa och göra provuppsättningen. Ska bli kul att få så mycket fint gjort den dagen!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)