Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Jag skjuter gärna på det eftersom jag ju får besök idag, men kan inte på rak arm säga nu om jag kan på tisdag. Kollar det sen och meddelar.

  • Poppinella

    Inget idag, men nu kom väl mitt svar lite väl sent...

    Jag kan på tisdag vid fyratiden, det blir jättebra. Vilka mer kunde då?

  • Poppinella

    Igår var vi på Heagård så nu känns det som man äntligen är på väg att ta kontroll över bröllopsdagen... jag har haft så himla svårt att känna en helhet inför den dagen, allt har kännts som i små korta bitar, man har koll på vissa delar men inte andra. Ni om några förstår säkert
    Nu känns det som vi fick lite bättre koll. Menyn är helt bestämd och drickat till likaså. Vi hann ångra oss angående förrätten när vi var där så vi ändrade till den vi hade pratat om från början och det känns som det var bra. Man ska npg köra på det man kände först.
    Förrätten består av rökt lax med en sallad av grillad paprika, bulgur, spenat samt olivdressing och att dricka till blir det faktiskt öl.
    Varmrätten blir fläskfilé med kryddigt spett ocg rostad sparrispotatis samt ragu på sticklök och persiljerot. Ett vitt gott vin att dricka till. Rött tänker man nog först, men vi smakade och det vita kändes riktigt bra. Dessutom får jag ont i huvudet av rött ibland och det vill man inte riskera denna dagen....
    Till efterätt blir det en lätt sorbé av hjortron och en liten creme brulé till. Vi hade ju först tänkt hoppa efterrätten, men av olika skäl bestämde vi oss för att ta det ändå.

    Vigselmässigt har vi det rätt klart för oss hur vi ska gå och vart vi ska vara exakt om det är fint väder, men regnplanen måste finslipas. Hoppas hoppas hoppas på fint väder...

  • Poppinella

    Hm... nja lugnare kan man väl knappast säga
    Fast det känns ändå skönt att äntligen ha kunnat sitta ner och prata med dom (vi var där två timmar) så man vet lite mer.
    Just nu är jag inne i en period att jag kollar på alla "giftas berättelser" här på BT för att se hur bra dte blir när det är klart! Svårt att se sig själv stå där i så fina kläder...

    Vart ska vi säga på tisdag förresten?

  • Poppinella

    Ok, nu bestämmer jag 16.30 på skånskan som det redan har varit tal om... JAG är där i alla fall så får vi se vem som mer kommer

  • Poppinella

    A-k
    Skickade visst samtidigt som dig!
    Kul att se dig här! Synd bara att du inte kan komma med... ska det bli jag och fruarna bara? Hur ska det gå? Haha!

  • Poppinella

    Fanken också.... jag skickade iväg fel tid till er innan. Hade faktiskt tänkt skriva 16. Är det för sent att skriva det nu?
    Annelie, vi jobbar ju ihop imorgon så dig kan jag ta det med då, men du Robie. Kan du 16 istället?

    Jaja, det spelar inte så stor roll. Jag kan ju få lite annat gjort där emellan om inte annat.

  • Poppinella

    Tack för igår fru A. och fru E.E.
    Det var en trevlig fika (eller ska jag säga två?)

    Igår pratade vi med hon som ska spela på festen. Eftersom trubaduren inte kunde har vi en DJ istället ju. Vi ska träffa henne på fredag och prata om musikvalet och lite annat.

    Pratade även med frisören igår och vi har bokat in en ny tid.

    Det känns så himla bra när saker och ting blir bokade.
    Idag ska jag försöka ringa VIP och boka in en dag där jag hämtar klänningen. Ska bli det mest spännande att hämta den Samtidigt blir det lite stök med det eftersom jag måste upp till Gbg igen.

    Vi måste försöka få lite liv i tråden igen, tycker ni inte det?

  • Poppinella

    Fast a-k menar nog hur hon ska lacka EFTER istället eftersom hon redan har skrivit namnen på. Om jag förstått det hela rätt så tror jag nog att spraylack blir bättre. Om pennan är kladdig så kanske man smetar ut allt om man penslar på nagelack.

    Träffade Robie idag och hon fick äran att hjälpa mig att trassla ur mig ur bh-banden... det tackar jag så mycket för!
    Även jag fick ju billiga underkläder. Rea på allt utom den trista bh:n som jag troligtvis skall ha under klänningen. Funderar faktiskt på att skita i bh under om det inte blir bra. Fan, jag gifter ju mig, vem ska kolla på mina bröst? Lite nippelklistermärken så är det klart!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)