Inlägg från: www.robiefredrik.se |Visa alla inlägg
  • www.robiefredrik.se

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Anna: Jodå den har jag varit med om. De går alltid lättare på av någon anledning. Sedan av kan det bli lite svettigt. :D

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Är du säker på att han lyssnade då? Satte dövörat till under EM?? Eller så var han irriterad att du störde så han bestämmde sig snabbt så du blev tyst o han fick fortsätta titta på TV :D Men det är ju bra vilket som ;) ! Vad blev det då? Vad ska Jessica & Rickard sjunga?

  • www.robiefredrik.se

    Jag är förkyld!!!! Tycker synd om mig själv. Skulle jobbat hela helgen 12-timmars pass men ringde idag o sa att jag inte kommer.

    Fredrik skulle upp till Burseryd i morgon o kolla cykling, så jag följer med honom. Kan lika gärna ligga där sjuk som här. Så vi syns kanske Anna. Om ni ska ut i morgon åxå. Vi åker väl härifrån vid 9. Åker till Halmstad på söndag igen.

    Visst känns det bra att man kan pricka av saker på att-göra-listan! Byxor och dj-fix är inte dåligt.

  • www.robiefredrik.se

    Jag röstar åxå för nummer 1 (kan man inte blanda ;) ).

    Jodå jag mår bättre, har en fruktansvärd hosta kvar bara. Och den braiga hostmedicinen är slut (receptbelagd).

    Sitter nu och försöker scrappa fotona som vi fått. Inte lätt att välja ut favoriterna bland 300 kort. Och alla får tyvärr inte plats i det annars stora albumet.

    Ska få ut tackkorten nu åxå! Äntligen!!!! Är nästan färdig med dom, men till början av nästa vecka ska de vara ute.

    Ska på bröllop på lördag! Fredrik ska vara bestman. Jag ska "bara" vara gäst, det är skönt - bara njuta. Så det blir Burseryd denna helg åxå. Men jag åker nog inte upp förens på lördag fm.

    Inte många veckor kvar nu för er som är kvar! Ja Anna är ju lite senare, men Petronella det är dax snart, stressad?

  • www.robiefredrik.se

    Vem ville ha tips från en som är gift?
    * NJUT!!!!! Dagen kommer bara en gång.
    * Acceptera att den inte kommer att bli precis som ni förutbestämt. Då slipper ni bli besvikna OM det är en liten sak som inte går som planerat.
    * Ta kort, filma, spara små saker. Jätteroligt att ha nu när man gör fotoalbum.
    * LE!!! Vi ler på i stort sett alla alla kort, ser mycket trevligare ut.
    * BJUD PÅ ER SJÄLVA!!!
    * Stanna kvar på festen så länge som möjligt, skippa gamla traditioner. Det är en dag i era liv, sova kan ni göra en annan gång :)

  • www.robiefredrik.se

    Jo lite jobb var det med tackorten, det ska jag erkänna. Men jag blev nöjd med dom.

    Börja som ett mantra redan nu: "NJUT ANDAS, BJUD PÅ MIG SJÄLV NJUT ANDAS ........." ;) så ger det kanske med sig.

    På själva dagen finnse det ju ingen anledning att oroa sig över småsaker. Går det så går det. När jag gick o la mig dagen efter så sa jag till Fredrik: Nu får det bära eller brista. Det bar ;)

    När ska du få klänningen?

  • www.robiefredrik.se

    låter ju jätteroligt! kul att du blev hippad, du var ju lite orolig för att inte få en. Hur använde dom katterna?

    Japp det heter Arosfortet om det är det på slottsmöllan. Jag antar att Conny hade sin svensexa i Halmstad!? Vad hette hunden som bet honom, vet ni det? Var det någon som dom kände (husse eller matte menar jag då :) ). Vet några som håller på med "sådant" nämligen .

  • www.robiefredrik.se

    Så roligt att dom grundlurade er så!!!! :D

    Kan det ha varit Jocke och Nitro som attackerade Conny www.lannmorian.se/ (IPOgrupp Halmstad). Han är väktare och han bor faktiskt på Vallås (Nyvången).

  • www.robiefredrik.se

    Nja jag känner inte dom. Dom är där jag brukar vara, vi hälsar och pratar lite ibland, det är allt. Han brukar vara med på uppvisningar när de visar IPO, då vi brukar visa agility samtidigt. Jag vet inte ens om han vet vad jag heter, bara vet vem jag är till utseendet. Men han är trevlig o hunden är superduktig.

    Visst blir man trött av att planera ibland. Toakorgar är ju absolut inget nödvändigt. Vi hade dom och Sofia o Johan (Anna vet vilka) hade dom nu i helgen (lånade våra korgar) och alla gästerna uppskattade dom.

    Petronella: Vi ska ut på praktik på sjukhuset snart v 41-44. Jag ska vara på avd 53 (lung o allergi). Kanske jag kan sluta röka ;) Valde den platsen själv utav det syftet. Slutar jag inte då så kommer jag väl aldrig att sluta.

  • www.robiefredrik.se

    Ligger huset i Arvidabo? I så fall vet vi om det redan, Nyman har redan skvallrat ;) Dom har gjort rätt mycket på det huset va? Ja drömmen är ju att kunna gå runt som man vill i trädgården. Men vet inte om det är rätt läge ändå, ÅNGEST!!!!!! Vet ju inte vart vi vill bo ju! Kul att du engagerar dig.

    Ja men det låter ju bra att kunna delegera ut uppgifter. Har de erbjudit sig är ju det jättebra.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)