Inlägg från: www.robiefredrik.se |Visa alla inlägg
  • www.robiefredrik.se

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Jo visst blir det träff, om alla eller några kan o det verkar det ju vara. Jag röstar på halv 5. Jag ska klippa mig halv 4 o vet inte när jag blir färdig. Men mer än en timma ska det väl inte ta. Går det bra för er andra? Annars kommer jag senare.

    Var?

  • www.robiefredrik.se

    Jaha...när ska vi träffas då då? Hmmm.... hur löser vi detta?
    Jobbar alla i morgon? Du slutade 15 Petronella?

    Jag är fasligt trött på mitt hår o vill inte byta tid för de hade inte många tider, men jag kan ju försöka. Jag är ju ledig hela dagen så de kanske kan klämma in mig på fm. Men ni kan inte läsa i morgon hur det blir eller? Kan ni det på jobbet?

  • www.robiefredrik.se

    Självklart kan vi byta datum.
    Vad sägs om tisdag 16.30? På skånskan?

  • www.robiefredrik.se

    Då är det framskjutet nu då? Inget idag?

  • www.robiefredrik.se

    Petronella! Så gott det lät, tur att jag just ätit annars hade jag dött av suget :D .
    Japp det här med helhet och delar känner jag till, fick nästan panik över det där ett tag. Såg ingen helhet i något bara korta avsnitt och inget "mål". Men det blir bra, man kan inte se en helhet förrens tidigast dagen innan eller efter bröllopet :) blev du lugnare av det svaret?

  • www.robiefredrik.se

    Jag är där då åxå! Då syns vi i alla fall Petronella :)

  • www.robiefredrik.se

    Jodå jag kan kl 16. Är ledig hela dagen. Ska till banken 14.45 o få lånelöfte men det tar väl inte en timma, eller? Jag har ju ditt telefonnummer Petronella, jag hör av mig OM jag kommer för sent.

    Annelie, har du med dig bilder?

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jag har nog missat hur dina placeringskort ska se ut. Är det på tygbandet du ska skriva? Hade du tänkt lacka och sedan skriva på lacket med penna? Kolla då först så att du kan skriva på lacket med pennan. Allt fastnar ju inte. testa med nagellack först, om du ändå har det hemma, du behöver ju inte testa på genomskinligt (för det hade du väl inte hemma).

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jag tror jag vet vad för hjärtan du menar. Det jag tänker på är ju att lacket kan göra att pennan inte fäster ordentligt. Att det blir kletigt. Annars så får du väl skriva på med färgat hobbylack, det borde ju funka men kanske mycket jobb.

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jasså, jag har visst fattat fel!

    Petronella: genomskinligt nagellack kan vara en idé att stoppa i korgen till naglar och trasiga nylonstrumpor. Taxinummer åxå kanske. Och öronproppar till de äldre då musiken startar :D Det är det jag kommer på som vi hade i våra och som saknas i era.

    Naturligtvis hjälper jag nödställda brudar som trasslat in sig i BHbanden :D Det är kul att shoppa till andra.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)