Inlägg från: Bröllopstokiig |Visa alla inlägg
  • Bröllopstokiig

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Ja, vart ska man börja egentligen! En lååååång rapport efterfrågade du Annelie, inga problem....

    Dagen var helt perfekt! Inga missöden, inget gick fel, allt bara flöt på och var helt underbart!!!

    Dagen innan kom två av tärnorna. Sanna skulle göra brudbuketten, tärnbuketterna och corsagenålarna och de blev så himla fina! Hon är såååå duktig! Vi var uppe sent och tyvärr blev det en ganska stressig kväll, men det var ändå helt ok att det blev så. Dagen efter var väl värt all stress och all tid man lagt ner.

    Kl 9 var vi så på Ma-Donna och började förvandlingen. Håruppsättning plus tvätt innan tog inte mer än en timme. Diana var så snabb och så duktig - blev hur nöjd som helst! Sminkningen blev så bra, hade inte kunnat känna mig finare tror jag! Tärnorna fixade till sig där också, de blev jättefina i håret de med.

    Vi var klara vid elva-tiden och då åkte vi hem och åt lunch - pastasallad som vi hade förberett dagen innan (tack Anya för all hjälp). Sedan kom systrarna och deras respektive dit. De hade varit på Heagård och ordnat med bordsdekoren. Strax efter kom mamma och pappa som också varit där, men ordnat med tårtan.
    Även Connys bestman och hans sällskap kom dit plus fotografen. Man kan väl säga att det var lite lätt hysteriskt just då när vi var så många här som skulle äta...

    Efter detta åkte vi till hotellen och bytte om, tärnorna till sitt hotell och vi till vårt. På rummet tog vi även bilder med fotografen och där upptäckte sedermera Conny att han glömt manschettknapparna (trodde jag skulle strypa honom och tvingas ställa in allt då vi inte hade tid med detta...). det var bara för honom och Roger att åka hem och hämta dom. Rogers Jaguar som vi skulle åka fick tydligen bekänna färg den stunden... *oops*

    När vi var färdiga gick vi ner mot Stora torg för att möta upp tärnorna och det var jättekul med alla blickar och kommentarer kan jag säga!!! Även där tog vi lite bilder.
    Vi åkte till Äventyrslandet och fotograferade när vi gått runt en stund på stan. Foton i hästkarusellen och i dinosaurieparken var kul att ta!

    Sedan hade klockan blivit så mycket så att det var dags att bege sig till Heagård. Nu började jag bli rejält nervös. När vi svängde in på parkeringen blev jag så rörd när man såg alla desas finklädda människor som stod borta på gräsmattan och väntade på OSS. De var så fina och de var där för VÅR skull!
    Ena tärnan Sanna och Roger gick först och ställde sig på plats. Därefter gick Anya och Nettan och sist då vi om ni inte räknade ut det. Vi hade ju en otrolig tur med vädret under hela dagen. Kan inte fatta det med tanke på hur det regnat senaste veckorna och hur det regnade sen på kvällen... jättehärligt att vi kunde vara ute som vi ville!
    Vigslen gick alldeles lagom fort tyckte jag! Han läste två dikter och tog sedan den formella biten. Jag skakade hela tiden fastän det egentligen inte var så farligt, det var en väldigt avslappnad stämning tyckte jag, men jag kunde inte låta bli att skaka ändå.
    Sen gick vi tillbaka och då var det skålar och kramkalas!

    Kvällen gick sen så fort! Maten var hur god som helst och ni anar inte hur nöjda vi är med personalen på Heagård. De var helt fantastiska och vi behövde inte tänka på nåt annat än att bara njuta av kvällen! Jag kommer bara ha gott att säga om Heagård efter detta, det kommer vara så väl värt varenda öre!

    Mina systrar hade dekorerat så himla fint där på dagen. De hade gjort ett fint hjärta av murgröna på väggen och blommorna som fanns lite här och var var jättefina!

    Alla hade trevligt och det var en jättegod stämning hela kvällen!

    Det enda tråkiga var att ganska många åkte så tidigt. Förstår att de som skulle åka långt på kvällen gjorde det. Dock verkade det vara svårt att få tag på taxi så det blev lite så att när nån väl kom fram och kunde bställa tog de ett par bilar. Vet att en ringde hur länge som helst utan att komma fram nånstans.

    Ja, vad mer ska man säga? Kommer på saker hela tiden så jag får väl fylla i efter hand...

    Nu ska jag plocka lite bland alla saker... vi tar lite i taget.

    Har lagt upp en hel del bilder som ni jättegärna får gå in och kolla på:

    www.pixbox.se/alb_show_id39787_page0.html

    Ha det bra alla!
    Kramar från en glad fru Norén

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)