• R&F (1/7 2006)
    Äldre 29 Jun 09:54
    29577 visningar
    266 svar
    266
    29577

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Jasså ni hann före mig. Jag startade åxå en ny ;)

    Idag gick jag upp 05.00 för jag var pigg (?)körde Fredrik till jobbet och har varit ute i skogen sedan dess och letat blommor. Kom just hem. Ska nog sova en stund innan jag måste hämta kläder, packa in allt i bilen (kommer att köra överlastat) och vi ska upp till Burseryd.

    Har fått min "secret box" nu föresten. Jättefina bilder. Är jättenöjd!

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 29 Jun 11:40
    #0

    Jaha, 40 min fick jag sova, sedan ringer telefonfanskapet och de ger sig inte heller fast jag försökte ignorera det. Fortfarande lite trött. Men vi ska sova på landet i natt så då blir man väl utvilad :) Ska bada i sjön åxå, DET ska bli härligt! Hundarna kommer att bli så glada över att springa fritt :D

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 1 Jul 07:18
    #0

    Jag känner mig coollugn :D Allt kommer att bli bra idag. Dukningen blev finare än förväntat, vi blev klara itid och tog oss ett dopp för att svalka ner oss.

    Har varit ute en stund m hundarna, jätteskönt att tänka på vardagliga saker en dag som denna. Nu sitter jag o äter frukost för att snart gå ner till frissan o smink. Dagen kommer nog att rulla på i rasande tempo så det kan ju vara skönt att ta det lite lugnt nu.

    På söndag åker vi till Tyskland en sväng så vi får se när jag dyker upp här nästa gång.

    Om jag inte hinner säga det senare så LYCKA TILL ANNELIE!!! Ha en underbar dag.
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 2 Jul 23:48
    #0

    Jag mår så jäklans bra!!!!! Vilken dag :D Det känns overkligt...... Helt underbar. Nu är jag trött, så in i vassens trött. Vi kom hem 3 i natt och gick upp 8 för vi skulle hinna träffa min syrra innan hon åkte tillbaka till Visby. Sedan hade vi brunch och badadde o hade det perfekt med våra vänner (toastmasters) o några släktingar. Har städat, packat, åkt runt med restsprit till några och kört ner till Halmstad. Nu ska vi sova. Imorgon ska vi till Tyskland.

    Skriver mer när vi kommit hem efter nästa helg.

    Såg minsann din annons innan jag stack till frissan i går morse. Häftigt!!! LYCKA TILL än en gång.

    2 tips: NJUT av varje sekund för tiden går mycket snabbt (för snabbt, vips så var allt över). Försök att prata med alla gästerna.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 7 Jul 08:22
    #0

    Jaha nu var man hemma igen! En trevlig liten tripp till Hamburg (Reperbahn :D ) - Berlin. Vi sov i bilen alla nätter, det gick jättebra. Vi tog dagarna som de kom, inget var planerat.

    Har smält dagen D lite mer nu men det dyker upp saker som man kommer på hela tiden som hände. Det var den bästa dagen i våra liv, inte mycket som kan mäta sig med detta. Våra toastmasters var underbara och hade lagt ner mycket jobb, mer än vi hade förväntat oss. Frågan är bara hur katten vi kan tacka dom nog. Det var sång, spex hela tiden (utan att vara för mycket). Alla gäster hade roligt och sa att de hade haft en underbar dag.

    Bilder har vi inte sett några än. Men många tog kort och hemsidan kommer att uppdateras så fort som möjligt.

    Hoppas det går bra för Annlie i morgon. Det skulle ju bli sämre väder. Typiskt. Men å andra sidan var det mycket jobbigt när det var 25-30 grader.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 11 Jul 18:27
    #0

    Hej!
    Några foton har jag sett, men inte många. Är åxå nyfiken över Annelies men även vårt eget :D . Jag håller på att uppdatera hemsidan så fort jag hinner, men vill inte lägga ut den på nätet förens allt är uppdaterat.

    Har haft en liten blackout i helgen. För mycket på för liten tid. Har inte hunnit tänka den ena saken klar förens den andra börjat, då blir det kaos till slut om man fortsätter. I kväll ska det bli första kvällen på ca 3 veckor som jag ska sitta ner i fotöljen och känna att jag har tid att sitta ner, och det blir första natten på ca 3 veckor som jag kan sova med gott samvete. Tysklandsresan var skön men lite jobbig åxå med konstig sömn och vandring hela dagarna. Så kan det vara ibland.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 12 Jul 08:15
    #0

    Hej hallå!
    Kul med nya. Nu blev jag nyfiken på vem du är eftersom du visste vem jag var. Har vi träffats igen nyligen? Ja Halmstad är litet!

    Vi hade dreamcakes, vi var supernöjda. De har lagt upp vår tårta på deras sida, så här såg den ut www.dreamcakes.se/menu,1914,4205,4206,4523,page,4523.html Den var precis som vi förväntat oss (och lite bättre).

    Jag kan tänka mig att träffas snart igen om det är någon annan som vill.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 12 Jul 19:09
    #0

    NHstd: japp man får fråga det, det är en fotbollströja i samma färger som Burseryds IF har (där han kommer från). Den ena hundan har även en gul strumpa i munnen och det ligger ett par gröna shorts i ena kanten av samma anledning. Fotbollsfreak!!! :)

    Den lilla tårtan är gjord till de 2 allergiska gästerna. 1/3 av den gick åt och då tog de båda rätt stora bitar. Vi fick nästan 1/3 tårta kvar trots att alla 74 hade tagit så de var nöjda (några tog 2 bitar).

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 13 Jul 19:51
    #0

    NU är vår sida uppdaterad!!!! www.robiefredrik.se Välkomna in! Mycket nytt.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 14 Jul 05:59
    #0

    Poppinella: ja jösses vad stilig han hade gjort sig då ;) Prestationsångest? jag känner till det ordet ja! Hjälper det dig om jag säger att allt kommer att bli bra? Det brukar ju göra det i slutändan ;D (Nu låter jag som MIN MAN :D )

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 14 Jul 15:09
    #0

    NHstd: Ska du ha underkjol? Min kläning var lite för lång men i och med att jag hade underkjol så åkte den upp en bit. Min underkjol (som för övrigt är till salu ;) ) är ställbar i 3 ringar så därför kunde jag se till så att klänningen var i perfekt längd. Då det var dans så gjorde jag tom klänningen någon cm kortare genom att dra ut ringarna lite. Lite vidare blev jag men annars så var det ingen skillnad.

    Ska du inte ha underkjol så ja, sy upp eller högre klackar är nog svaren då.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 15 Jul 07:25
    #0

    NHstd: jag hade tänkt ta 400:- för underkjolen. Även om du inte ska köpa den utav mig så hade du fått testa den om du vill. Så du får provat din klänning med en underkjol. (Så får jag se vem du är åxå ;) ).

    Ville folk ta en träff snart? Jag jobbar rätt mycket, men er kan jag alltid klämma in någonstans.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 18 Jul 08:13
    #0

    Petronella: Det går inte att direktlänka till tårtan, jag mejlar dig bilden istället.
    Går det bra på jobbet? Jag stormtrivs på mitt. Helt underbart, trots 9-22 passen :)

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 18 Jul 08:16
    #0

    Petronella: Du får 2 mejl, jag gjorde ju fel först :) Virrig :D

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 22 Jul 09:00
    #0

    NEJ!!! Nu får vi ta och rycka upp oss lite tycker jag! Visserligen är jag gift nu, men jag vill gärna träffas ändå.

    Hur har ni det vecka 31 (inte helgen utan mitt i veckan)?

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 22 Jul 14:27
    #0

    Noomi: Jag bokade först en frisör på City Salong. Då kom vi överens om att göra en enklare provuppsättning. Sedan slutade hon på City Salong och började på Självfallet. Därför fick jag en enklare provuppsättning, vi hade kommit överens om det innan hon började på Självfallet. För det stämmer att de inte gör något sådant. Kanske man kan betala x-tra för det, det vet jag inte.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 27 Jul 07:28
    #0

    Hejsan!
    Jag vill träffas!! Jag ska tävla m hundarna nästa helg lör, sön. Det är allt som jag har inbokat för tillfället. Planerar även ett besök på Liseberg m jobbet. Men det är inget datum bestämt och det är jag som bestämmer det så..... med andra ord kan jag i stort sett när som.

    Annelie kunde torsdag. Så varför inte torsdag em/kväll? Vad säger ni alla om det?

    O det är väl klart att du blir inbjuden NHstd. Det är bara ohyfsat av oss andra att vi inte gjort det tidigare :D

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Jul 19:40
    #0

    physalis: Vilken häftig möhippa! Ja den kan nog passa dig bra. Grattis till det!

    Tråkigt att du inte kan vara med på träffen. Om du har tid över någon gång när du är i Halmstad kan du ju säga till. Det hade varit jättekul att träffa dig.

    Petronella: Superkul! Håll den borta från katterna bara :D

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)