• Jeny

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    ska gifta mig 2 december 2006 och vi håller bröllopet hemligt till inbjudningarna kommer ut. tack vare det håller jag på att spricka av allt man vill planera. vore kul att komma i kontakt med andra från Skåne som gifter sig i vinter!

  • Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??
  • Brud nyårsafton 06!!

    Vad ska man göra annat än att skratta åt det!! För din skull så hoppas jag att du klarar dig undan allt det rosa och röda ihop och tyllen. Annars låter det iofs precis som ett riktigt prinsessbröllop!!
  • Tokmaja

    Ja när man läser om andras svärmödrar kan man ju skratta och lika mkt bli förskräckt över dessa tanter som skall ta över för de vet ju det bästa för sina söner o kör över de som ska gifta sig med deras söner för det betyder inget...usch ja, jag e ganska glad över att ha en bra svärmor...men man har ju hört skräckexempel...
    Hoppas att det gått bra upp i Norrland i alla fall o att kanske din blivande svärmor e lite mer förstående att du kanske inte gillar vilanger o puffar o tyll i oändliga mängder...Lycka till!

  • Tokmaja

    JAg har vart på stof och stil i Svågetorp idag o där hittade jag fuskpäls som var vit och jättemysig för 189 kr metern...
    jag fick ett litet prov med hem oxå om det är nån som kan tänkas vara intresserad...vi pratade ju innan av att vi skulle kanske ha det tillfälligt på en kacka eller så...
    Har även köpt tyg till min klänning :D så det händer lite pö om pö...
    Nu måste jag leta reda på spets...inte det lättaste...
    Jo o jag har även köpt 5 meter tyll till underkjolen, gick loss på hela 75 spänn...MY GADD VA DYRT!!! :D
    Så i oktober ska klänningen börjas skapas...dags att rasa i vikt...weeeeh!!:D

  • Jeny

    hur blir det nu, blir det den 13:e vi skulle ses eller? vilken tid isåfall?

  • Tokmaja

    ja vilken tid, jag har ett önskemål om kanske på tidig eftermiddag...finkar det kanske??

  • Jeny

    det hade varit jättebra för mig med...jag kan iförsig på kvällen, det är bara det att den veckan i månaden som jag inte jobbar natt tycker jag det är rätt skönt att vara hemma på kvällarna....men om det blir kväll kommer jag ändå med!

  • Åre bruden 07

    Jag kan som sagt inte förrän efter typ kl 18 men är osäker på om ja ev måste jobba

    *återkommer* men bestäm ni ngt så hänger ja på om jag kan

  • onsdag i oktober

    Ja, vi kan väl säga den 13 eftersom flest kunde då. Om vi träffas typ kl 16.00 kan ju Årebruden ansluta lite senare. Vad säger ni?

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??