Inlägg från: onsdag i oktober |Visa alla inlägg
  • onsdag i oktober

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    Era kramar värmer - tack!

    Tror inte att det är en protest att inte komma till vigseln. Mer en markering av vad hon tycker. Hon är så klart besviken. Vill ju jättegärna komma på mitt bröllop (så som hon definierar ett bröllop). Att inte komma på vigseln innebär ju att hon inte prioriterar det som är viktigt för mig. Tror att hon tänker - är inte jag en prioritet på J:s bröllop så behöver inte jag prioritera henne. Sa igår att de själv avstått att bjuda vissa släktingar för att hennes vänner var viktigare (jag bjuder bara familjen). En känga fick jag. Hjälper inte att jag om och om igen säger - du är bjuden till bröllopet, så som VI VILL ha VÅRT bröllop. Hon bara refererar att i Spanien där hon bor blir folk bjudna på bröllop 15 gånger/sommar. De flesta avstår från vigseln och kommer till festen sen. Men hallå , vi har varit vänner i 17 år. Du känner mig. Så många gånger vi pratat om våra drömmar.

    Svårt att förklara det här. Vi har ju valt vårt bröllop som det är (tex en onsdag)vilket innebär att människor har svårt att komma på vigseln. Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt. Jag vet det. Det jag blir ledsen över är att hon dissar hela mitt bröllop bara för att jag inte har det som hon. Hon har sagt sedan sitt bröllop - gör precis som ni själva vill. Alla tycker till men bry er inte. Så när det kommer till kritan är hon likadan själv.

    Sluttjatat om detta. Känns bara skönt att skriva av sig. Kramar från mig.

  • onsdag i oktober

    Ja nu känns det bättre. Har även skrivit ett brev till M. Kommer säkert inte att skicka det men kändes bra att skriva.

  • onsdag i oktober

    Tårta. Låter ju så gott med allt. Vi har valt bort tårta. Ska ha 2 mini desserter samt smågott till kaffet.

    Handlar mycket om att vi är i Köpenhamn. Känns som ett stort projekt att leta tårtbakare i Danmark.

  • onsdag i oktober

    Vad roligt Tokmaja - det känns väl som om du ska spricka snart

  • onsdag i oktober

    Kul. Själv ska jag snart upp i stan och leta doppresent till en av mina vänners lille kille. Smycken, sparbössor, fotoramar osv fås ju i massor. Vill ge något personligt och genomtänkt. Hur lätt som helst... NOT

  • onsdag i oktober

    Tokmaja: vad kul att prästen kunde. Så roligt när saker håller på att falla på plats. Vi fick ett brev från vår gulliga präst idag. Skickade kopior på psalmerna och ett handskrivet litet brev. Behövdes just idag. Vad säger du Tokmaja om att saker händer vid rätt tillfälle

  • onsdag i oktober

    Tårtsmulan: Guldsmeder och ringar. Ett av mina favoritämne
    Jag har varit hos Liljeroth, David j Butler och MK Juvel. Goda erfarenheter av alla. Handlar lite om vad man vill ha. MK Juvel skickar iväg sina besällningar till smeder i Stockholm viklet inte blir så personligt enligt mig. Har dock vunnit pris för bästa guldaffär förra året.
    11/11 rekommendera Ur och Guld i Vellinge. Ska vara väldigt prisvärda. Jag fick först inte tag i honom och började känna av paniken att bröllopet snart är här.

    Har själv valt David. Var faktiskt på vårt 4:e besök idag. Man får vara med i hela processen av ringens skapande. Hade tagit hem nya diamanter tills idag som jag fick titta på för att välja. Han frågade också om han fick använda mina ringar i reklamsyfte när de är klara. ABSOLUT, jag är så stolt över dom redan innan de är färdiga

  • onsdag i oktober

    Tokmaja. Var på stämpelfabirken idag och lämnade in monogramet. Inga problem enligt dom. Det var så skarpt och snyggt sååå Tackar för hjälpen och tålamodet.

  • onsdag i oktober

    Tjejer , ni vet mitt klyderi med bröllopsresan. Vår reservplan är ju att åka på Spa direkt efter bröllopet och skjuta upp långresan till utbudet är bättre. Har startat en tråd för tips om Spa i Sverige. Fick ett helt underbart tips på Österlen. Kolla här, men kom ihåg vilken datum som är tjingad

    www.karlabykro.se

  • onsdag i oktober

    Tårtsmulan: De små askarna såg jättefina ut. Undrar vad det är för askar. Såg för fyrkantiga ut för att vara tändsticksaskar.

    Ringarna. Jag tycker de smala diamantringarna på var sida av en slätt ring är superfint. Fint att även bara ha en smal ring till. Personligen tycker jag det är finast att hålla sig till samma metall. Kan dock bli väldigt effektfullt till diamanterna att ha det vita guldet.

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??