Inlägg från: onsdag i oktober |Visa alla inlägg
  • onsdag i oktober

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    Hej alla söta. Det funkade tokmaja .
    Tackar ödmjukast.

    Så spännande med inbjudningskorten Hur var det. Hade ni berättat för någon innan? Eller var det inte du som berättat för några utvala och sagt - berätta inte för T att jag sagt... Hihihi

  • onsdag i oktober

    Just nu funderar vi mycket kring dikten som ska läsas innan vi kommer in i kyrkan.

    Tänkte först att P:s syster skulle läsa. Hon sa nej direkt. Tycker inte om att stå innför människor. Sen kom vi på den briljanta idén. Tjejen vi träffades genom kunde ju läsa. Det är den enda kompisen jag har som både jag och P älskar lika mycket. Hon är också enda kompisen som är bjuden på middagen. Tycker att det kunde vara symboliskt att den vi träffades första gången genom statade vår vigsel. Problemet är att hon får hjärtklappning bara hon tänker tanken. Nu ska hon fundera och känna efter. Hoppas

  • onsdag i oktober

    Tjejer vi måste prata vigselprogram. Har varit hos prästen och glömt hälften av vad hon sa. Har fått ett program av henne och mailadress. Problemet är att jag inte kommer ihåg vilka texter som ska läsas. Det står ju tex bibelstext - välj två. Kommer inte ihåg om vi valde eller vad vi sa. Kan inte biblen så bra. Svårt att veta vilka texter som finns.

    Ska maila henne och vi har ju genomgång i kyrkan nära på vigseln. Ville bara veta hur ni har tänkt.

  • onsdag i oktober

    Gullesnutt - dig kan man lite på
    Hur ska ni göra? Ska prästen läsa, tärna?

  • onsdag i oktober

    Jag träffas gärna
    Jag kan mån, tis, ons V35 och 36. Jobbar nätter de andra dagarna.

  • onsdag i oktober

    Menyn blir super tårtsmulan. Kan inte tänka mig att ändra på något. Jag vill också ha...

  • onsdag i oktober

    Hahahaha det tänkte jag inte på när jag läste

  • onsdag i oktober

    Tokmaja du verkar ha stenkoll på viner. Jag som inte dricker vin (gillar inte smaken) blir tom lite sugen.

  • onsdag i oktober

    Är lite leden idag. Detta kommer att bli långt

    Har berättat tidigare att min närmsta vän - M- inte kommer till bröllopet. Träffade tre av mina vänner idag. M tog upp idag igen att eftersom hon inte var bjuden på bröllopet var hennes åsikter inte viktiga på möhippan. Blev så arg och ledsen. Har ju förklarat vår tanke med bröllopet 100 gånger. Alla är bjudna på vårt bröllop = vigseln. Vi kommer att äta middag efteråt med familjen. Festligheter för vänner i annan form när allt lugnat ner sig.

    Betonade riktigt idag. Men M DU ÄR BJUDEN PÅ BRÖLLOPET. Bara för att mitt bröllop inte är som ditt innebär det inte att jag eller ni som vänner är mindre värda än de var på ditt traditionella bröllop.

    Tänk om de man trodde var ens närmsta vänner istället kunder glädjas med oss. Känns precis om att det är ett offer att "bara" gå på en vigsel när de inte får något för det = en fest. Buuu, nu är jag egoistisk men också trött på alla kommentarer.

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??